CS2'de kötü takım oyuncuları denk geliyor

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba,

CS 2'de Premier'de bir üst kademeye çıkıp salayım diyorum. Fakat her yükselme maçında karşıya global gibi kişiler bizim takıma Silver bile daha iyi olan oyuncular geliyor.

Ne yapabilirim? Oynayacak arkadaşım yok maalesef.

Ben 18-19K arası oynuyorum, 20 olacaktım düştüm 18 küsüre. Kitleyi sana şöyle anlatayım. Dün bi maç girdim lanet dust geldi yine. Mid kapıdayım short lower dinliyorum. Short girdi adam, short dedim bizim adama dediğim anda öldü, çünkü açılmış CT olarak niye açılıyorsan zaten. Niye daha önce söylemiyorsun diyip beni full trolledi maç boyu. Adamlar da arkadaş, maçi kaybettik ve maçı en yüksek hasar olarak ben taşıyordum

İfadeler: GTR
Rekabetçi oyunlarda çok gömülmeyin hocam eşleştirme sistemi sizi her zaman ödüle yakınken kaybetmeye zorlar. Her zaman oyuncuyu %50 winrate'de tutmaya çalışır. Takımınıza kötü gelecek elbette çünkü bu oyunların ana mantığı sizi başarmış hissine ulaşana kadar oyunda tutmaktır. Elinize bir şey geçmeyecek bir üst lige geçince keyfine oynamaya bakın özellikle solo girmek rank kasarken zor karşıdaki iyi oyunculara falan arkadaşlık atıp en kötü onlarla girin.

17K Oynarken çok fazla hile geldi, 13K ya düştüm. Sohbet amaçlıda giriyordum, o yüzden Türk lobilerine giriyordum, arada iyi insanlar geliyordu. Bu yaptığımı yapabilirsin, insanların davetine git ve oradan oynayabilirsin. İnsanların rankı orada yazıyor zaten.

20K'ya yaklaşınca hile artmaya başladı gibi hissettim maçlar çok saçma ve şüpheli geçiyordu. 20'den sonrası böyleyse 30K'lar mevlana falan herhalde. Random bir takımla koordineli ve akıllı oynayıp bi de üstüne win almak inanilmaz keyif verici bi olay ama gel gör ki 6-7 maçta bir denk geliyor işte. Dropları da kaldırsalar zaten kimse yüzüne bakmaz ama yok yani bu rekabet tarzında başka bi oyun yok maalesef.

Son düzenleme:

Bıktım artık küçük kardeşime versem daha iyi oynar. O kadar bıktım ki artık vuramamaya başladım. Sinirden her şeyi parçalamaya başladım evde. Vallaha bıktım şu oyundan.

İnan bu kez sinirlenme yok diyip yine sinirleniyorum eskisi kadar olmasa da sinirleniyorum, avellik bizde, insanlarla uğraşılmaz muteleyip geçcen oyun bu her türlü cins ruh hastası var yani. Dün akşamki adama diyorum çocuk musun sen 28 yasindayim sen diyor 32 dedim, git iş bul hayatsız diyor. Lan ben 5 yıldır eğitim alanında çalışıyorum günde bi el maç mı hayatsız yapıyor beni Her milletten ayarsız var yani mutelicen direkt. En hasta millet ruslar ve biziz ama

Oynayabilseler toxiclikleri beni ilgilendirmiyor.Yere bakıyor sürekli adam.Önündekini vuramıyor ve hiç bir şey duymuyorlar

Akıllı, bilinçli takım oyunu oynayıp kaybetsem yine keyif alır çıkarım. Yani takım oyunu oynanan bi oyunda bu kadar ruh hastası olması direkt valve'in suçu. Biri bireysel oynar info yok, biri troller. Rush A deniyor rush yapmayı bilmiyor adamlar gelmiş 20K ranka. Direkt ölsen de dalarsın site'a şansını denersin çünkü bi site'ı 4-5 kişi tutmaz, şansın daha yüksek. Rank ve matching sistemi mahvoldu, hissiyat tick mahvoldu, yine de oynuyoruz işte alternatifi yok. HL 3 bu sefer harbiden gelirse mecbur o motorla yeni CS de gelir bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…