Merhaba. CS2'de bugün öylesine bir maç attım ve otomatik klipleri YouTube'a yükledim. Movement biraz kötü olabilir. Normalde böyle değil. Aim de biraz kötü bu maç. Çok odaklanmadan sadece XP kasmak için girdim. Sizce hatalarım neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. CS2'de bugün öylesine bir maç attım ve otomatik klipleri YouTube'a yükledim. Movement biraz kötü olabilir. Normalde böyle değil. Aim de biraz kötü bu maç. Çok odaklanmadan sadece XP kasmak için girdim. Sizce hatalarım neler?
Bak şimdi, taktik vereyim; 2 yıldır oynuyorum, otomatik silahlar seç, bomba ve tabanca ile tuzaklar kur 2-3 kişi takımdan toplayıp, ateş bombası at.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak şimdi, taktik vereyim; 2 yıldır oynuyorum, otomatik silahlar seç, bomba ve tabanca ile tuzaklar kur 2-3 kişi takımdan toplayıp, ateş bombası at.
Ateş bombası mı?
Yanlış yazdım reis.
Motolof yazacaktım
Son düzenleyen: Moderatör:
ElderAssassin
Yetkin
Ortalama.
5
5124
Ziyaretçi
Güzel oynamışsınız, tebrikler.
- Makaleler
- 1
Aimin çok hareketli ve titrek. Basit pozisyonları veya shoulder peek atanları kaçırabilirsin. Onun dışında eline sağlık güzel.
Güzel oynamışsınız elinize sağlık. Klibi böyle nasıl alıyorsunuz? Ben aldığım zaman aşağıda gösterge çıkıyor.
Insights Capture uygulaması ile otomatik kaydetme açıyorsunuz uygulama otomatik bütün maçı kaydediyor. Maçtan sonra kendisi böyle bir highlights videosu hazırlıyor.
Reend
Başarılı
Sidelara girerken bence daha dikkatli girmelisin açı kapaya kapaya yavaş yavaş gir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-