CS2'de ölüm maçları hile mi dolu?

Makaleler
4
Yer
Bosna Bulvarı
Bugün CS2 gireyim de birkaç el ölüm maçı atayım dedim, fakat bir detay fark ettim. Kimse CT oynamıyordu, sadece bir tane CT botu vardı oyunun atadığı, onun haricinde de 15 kişilik sunucunun ben hariç hepsi AK-47 almıştı ve sadece headshot atıyorlardı birbirlerine. Tek AK-47 almayan bendim. Şuna şahit oldum ki arka arkaya 150 kill alındıysa hepsi AK-47 ile alınmıştı ve kesintisiz hepsi Headshot'tu. Bunlar XP farm botu mu? Hile mi? Resmi Server'da HvH'ye mi denk geldim? Ne yaşadığımı anlayamadım açıkçası. Seçkinim de var da sanırım pek bir işe yaramıyor.

Dolu.

Dostum artık oyun içi ölüm maçı oynarken CT seçmek zorunda değilsin. Yani önceden oyun içinde denge sağlansın diye kimini T'ye kimini CT'ye atıyordu. Şimdi istediğini seçebiliyorsun.

Diğer soruya gelecek olursak, muhtemelen botlardır.

Onu biliyorum, ölüm maçı bireysel şeklinde değişti evet. AK47 için T seçiliyor sanırım işte botlar tarafından.

Seninle birlikte iki üç kişi gerçek oyuncudur kalanı full bot o hesapların. Ölüm maçı oynamak istiyorsan Xplaygg gibi sunuculara göz at. Ben öyle yapıyorum artık.

REKABETÇİ ve PREMİER modlarında her türlü ücretli ücretsiz hile yapan oyuncu var.
Ölüm maçı gibi modlar da ise kasa FARM'ı falan yapıldığı için, AI botlar farm yapan kişiler tarafından servera atıyorlar.
Faceit de kernel Anti - Cheat var. Yeterli mi tabii ki hayır.
Orda da spin botlar falan vs. ücretsiz hileler geçen hafta istila etti manuel ban attılar.
Yani hile her yerde var. Fakat Valve sunucularında olduğu kadar yaygın ve ucuz değil.
Yani kısaca: Karşına ve ya da şanslıysan takımınıza premium sayılabilecek hileciler daha düşük ihtimal de olsa gelsin diyorsan faceit
ya da valve sunucuların da oynar geçerim diyorsan premier ya da rekabetçi
Total'de 15k saatim faceit 2700 küsür elom premierde 29k rekabetçi modda dust 2 1k yakın winim var.

Tek önerim var nacizane bu oyunu hırs yaparak oynamanı tavsiye etmiyorum kimseye sağlınıza zarar. bol şans dostlar.

Hocam ölüm maçında çok bot var.

Ben sana trajikomik bir olay anlatayım durumun vahametini sen anla . Server Picker'la Güney Afrika seçip boş sunucuda oyunun kendi kolay botlarını vurup rahat rahat XP kasayım diye düşündüm, sunucuları dolaşırken denk geldiğim sunucunun birisinde tek bir gerçek insana bağlı 10 tane bot vardı. Bunların bir kısmının eline bıçak verip sağ tuş otomasyonuna almış, haritadaki konumları da süreyi en verimli şekilde kullanmak için ayarlıydı, geriye kalanlar da bu botların önüne gelip sırtını dönüyor böyle böyle bir ton hesabı aylardır kasıyor adam. Hesap isimlerini ve fotoğraflarını da işi fanteziye döküp Star Wars'tan seçip koymuştu birkaç dakika sonra beni fark edince oylamayla attı sunucundan. Herifler çok rahat elini kolunu sallayarak resmi sunucuları istismar ediyor, resmi sunucuda oynayanın aklı yoktur. Hangi firma IP'sinden simbiyot gibi fayda sağlanmasına karşı bu kadar kayıtsız ve aciz kalır bunu da anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…