Çözüldü CS2'de ping 65'e yükseldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
Leningrad
Merhaba. Son 2 gündür tuhaf bir şekilde pingim aşırı derecede yüksek. Bufferbloat testinde A+ almama rağmen ciddi derece ping sorunu var.

Genellikle Türkiye arası mesafe az olduğu için Avusturya sunucusuna bağlanıp 35-37 ping sabit oynayabiliyordum fakat 2 gündür nedense Avusturya sunucusu en az 65 ping gösteriyor oyun bulmuyor.

Pingimi 65 ayarlamak istemiyorum bir tuhaf olan ise İngiLtere ve Almanya daha düşük ping değerine sahip normalde tam tersi olması gerekir. Acaba yurt dışı çıkışlarında bir problem mi var çözemedim.

Kullandığım internet TurkNet 100Mbps Fiber kullanıyorum. Normalde Aldığım indirme ve yükleme hızlarım 125-12 diyebilirim fakat bufferbloat değerlerim iyi ve stabil olması için hız değerlerimi 85-7Mbps şeklinde kıstım. Buna rağmen hala sorun devam ediyor.

Çözüm
Bugün sabah TurkNet yetkilileri ile konuştum. 3 gündür altyapı çalışması var mış, fakat ben genel sorunu söyledim. Yurt dışı çıkışlarında bir hata olduğunu beni çok başka yerlere yönlendirildiğimi söyledim sağ olsunlar ilgilendiler. 5 dakika önce CS2'ye bir gireyim dedim pek umudum yoktu ama düzelmiş. Avusturya sunucusu şu anda 32 ping gösteriyor. Konu için yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi hafta sonları diliyorum.

Dostum seni çok iyi anlıyorum. Çünkü 3-4 gündür sadece bende değil bizim gibi TurkNet kullanıcılarında sorun var. Bütün testleri tamamladım ve Steam'de konu açtım. Sadece TurkNet kullananlarda sorun var maalesef. TurkNet ile alakalı bir durum. Destek kaydı oluşturmalısın. Ben öyle yaptım beklemedeyim

Genel bir sıfırlamamı yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ancak şu an sorunum çözüldü. Destek kaydı oluşturmaydıysan oluşturmalısın. %100 TurkNet kaynaklı bir sorundu ve çözüldü

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun.

Bugün sabah TurkNet yetkilileri ile konuştum. 3 gündür altyapı çalışması var mış, fakat ben genel sorunu söyledim. Yurt dışı çıkışlarında bir hata olduğunu beni çok başka yerlere yönlendirildiğimi söyledim sağ olsunlar ilgilendiler. 5 dakika önce CS2'ye bir gireyim dedim pek umudum yoktu ama düzelmiş. Avusturya sunucusu şu anda 32 ping gösteriyor. Konu için yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi hafta sonları diliyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…