CS2'de seçkin aldıktan sonra ne yapılması lazım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ywgizefe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
  • Etiketler Etiketler
    cs2

Ywgizefe

Becerikli
Merhaba, yakın zamanda seçkin aldım ancak sistemin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. İlk kez kullanacağım için nereden başlamam gerektiği konusunda emin değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek veya bana yol gösterebilecek biri var mı acaba?

Hatırladığım kadarı ile belli bir seviyeye kadar ulaşmanız lazım seçkini açmak için. Ardından menüden seçkin eşleşme ile girebilirsiniz.

Her hafta çarşamba günü saat 4 civarı yenilenen bir haftalık drop sistemi var, 1 seviye atladığınızda her hafta bu droptan yararlanabiliyorsunuz. Droptan 4 eşya düşüyor ama ikisini seçebiliyorsunuz sadece. Biri garantili bir şekilde kasa oluyor. Ayrıca Seçkin modunda oynayabiliyorsunuz ki bu modda rekabetçiye göre daha az hile geliyor ve haritaları veto ederek seçiyorsunuz.

Yani kısacası her hafta drop için bir seviye atlamanız gerek.

Premier modda maç atabilmeniz için yanlış hatırlamıyorsam 10 level olmanız lazım. Onun dışında bir numarası yok.

Yanıtınız için teşekkür ederim seviyemi tam olarak nereden görbilirim?

Yanıtınız için teşekkür ederim seviyemi tam olarak nereden görbilirim?
Ana menüde karakteriniz poz verirken altta profil resminize tıklayın orada seviyeniz gözükür. Bir de maç sonu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…