Merhaba, yakın zamanda seçkin aldım ancak sistemin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. İlk kez kullanacağım için nereden başlamam gerektiği konusunda emin değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek veya bana yol gösterebilecek biri var mı acaba?
Merhaba, yakın zamanda seçkin aldım ancak sistemin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. İlk kez kullanacağım için nereden başlamam gerektiği konusunda emin değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek veya bana yol gösterebilecek biri var mı acaba?
Her hafta çarşamba günü saat 4 civarı yenilenen bir haftalık drop sistemi var, 1 seviye atladığınızda her hafta bu droptan yararlanabiliyorsunuz. Droptan 4 eşya düşüyor ama ikisini seçebiliyorsunuz sadece. Biri garantili bir şekilde kasa oluyor. Ayrıca Seçkin modunda oynayabiliyorsunuz ki bu modda rekabetçiye göre daha az hile geliyor ve haritaları veto ederek seçiyorsunuz.
Yani kısacası her hafta drop için bir seviye atlamanız gerek.
Her hafta çarşamba günü saat 4 civarı yenilenen bir haftalık drop sistemi var, 1 seviye atladığınızda her hafta bu droptan yararlanabiliyorsunuz. Droptan 4 eşya düşüyor ama ikisini seçebiliyorsunuz sadece. Biri garantili bir şekilde kasa oluyor. Ayrıca seçkin modunda oynayabiliyorsunuz ki bu modda rekabetçiye göre daha az hile geliyor ve haritaları veto ederek seçiyorsunuz.
Yani kısacası her hafta drop için bir seviye atlamanız gerek.