Selam. Aktif olarak CS oynuyorum, hikayeli oyunları pek sevmiyorum. CS2'deki skinler aşırı hoşuma gidiyor. Seçkinim var, drop satarak birikim yapıyorum. Sormak istediğim şu: Ben öğrenciyim ve ailemden aldığım paranın bir kısmını biriktiriyorum. Sizce bu para ile skin almak mantıksız mı olur? Yatırım vs. amacım yok. Başka oyun ise pek oynamıyorum. Her ay ufak miktarlar atarak bıçak vs. almayı planlıyorum.
Keyif meselesi. Oyunu aktif oynuyorsan çok da mantıksız değil. 20-30 dolara güzel bıçaksız bir envanter diziliyordur muhtemleen şu an. Kaybedeceğine üzülmeyeceğin bir parayı yatır. Keyfini çıkar. Bir oyuna maksimum ne kadar para veririm diyorsan da o parayı çok geçme. Boş oyun sonuçta. Zevksiz geliyor bana ben lise dönemimin büüyk kısmını counter ile geçirdim, 2500 saat oynadım FACEIT kastım. Keşke o vakti bir spor branşına yöneltseymişim, sağlık olsun.
Hani silahları istediğin zaman nakite de çevirebileceğin için sitelerden dolayı değer kaybı olsa da yine de paranın çoğunluğunu alabiliyorsun. Gereği var mı pek bilmiyorum ama 30-40 dolara harika envanter dizebilirsin.