Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 469 Çözümler 3 Beğeniler 173 Yer Bolu 1 Mayıs 2026 #1 CS2'de bu neden bu kadar sık yaşanıyor? Hayır bazen öyle adamlar geliyor hile desem hile değil normal desem normal de değil. Adam hile kullanıyor. Nedir bu işin aslı astarı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2026
CS2'de bu neden bu kadar sık yaşanıyor? Hayır bazen öyle adamlar geliyor hile desem hile değil normal desem normal de değil. Adam hile kullanıyor. Nedir bu işin aslı astarı?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.899 Çözümler 160 Beğeniler 13.266 Yer United Kingdom 1 Mayıs 2026 #2 Prime'da daha az var. Prime değilseniz rage hileciler, Prime iseniz daha çok legit hileciler geliyor. Güven faktörü düşük ise de hile çok denk gelir.
Prime'da daha az var. Prime değilseniz rage hileciler, Prime iseniz daha çok legit hileciler geliyor. Güven faktörü düşük ise de hile çok denk gelir.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 469 Çözümler 3 Beğeniler 173 Yer Bolu 1 Mayıs 2026 #3 Toby Fox dedi: Prime'da daha az var. Prime değilseniz rage hileciler, Prime iseniz daha çok legit hileciler geliyor. Güven faktörü düşük ise de hile çok denk gelir. Genişletmek için tıkla... Ev ortamında oyundan pat diye çıkmam gerekebildiği için basit eğlence giriyorum ben. Her maç şu lafı duyuyorum yada chatte okuyorum "cheater, cheater kick him"
Toby Fox dedi: Prime'da daha az var. Prime değilseniz rage hileciler, Prime iseniz daha çok legit hileciler geliyor. Güven faktörü düşük ise de hile çok denk gelir. Genişletmek için tıkla... Ev ortamında oyundan pat diye çıkmam gerekebildiği için basit eğlence giriyorum ben. Her maç şu lafı duyuyorum yada chatte okuyorum "cheater, cheater kick him"
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.899 Çözümler 160 Beğeniler 13.266 Yer United Kingdom 1 Mayıs 2026 #4 @Köroğlu, basit eğlencede çok hile var. Prime abonelik yoksa non-Prime + basit eğlence tamamen hile yuvası.
@Köroğlu, basit eğlencede çok hile var. Prime abonelik yoksa non-Prime + basit eğlence tamamen hile yuvası.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.837 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 1 Mayıs 2026 #5 Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim.
Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim.
Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 83 Beğeniler 81 1 Mayıs 2026 #6 Valve çekirdek seviyesinde anticheat çıkarmıyor çünkü linux muhabbetinden dolayı
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 469 Çözümler 3 Beğeniler 173 Yer Bolu 1 Mayıs 2026 #7 Syntax dedi: Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi?
Syntax dedi: Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 1 Mayıs 2026 #8 Valve hala düzgün bir anti-cheat yapamadı çünkü.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 469 Çözümler 3 Beğeniler 173 Yer Bolu 1 Mayıs 2026 #9 Quezzy dedi: Valve hala düzgün bir anti-cheat yapamadı çünkü. Genişletmek için tıkla... Yapmaya da pek niyetli değil gibi. Ya hileci kendi takımlarına katkı sağlayınca kick vermiyor adamlar.
Quezzy dedi: Valve hala düzgün bir anti-cheat yapamadı çünkü. Genişletmek için tıkla... Yapmaya da pek niyetli değil gibi. Ya hileci kendi takımlarına katkı sağlayınca kick vermiyor adamlar.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.837 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 1 Mayıs 2026 #10 Köroğlu dedi: Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Angle checklemek ne zaman hile belirtisi oldu ki? 10 tane angle checklemeyip sadece adamların olduğu açılara bakıyorsa hile dersin.
Köroğlu dedi: Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Angle checklemek ne zaman hile belirtisi oldu ki? 10 tane angle checklemeyip sadece adamların olduğu açılara bakıyorsa hile dersin.