CS2'de sürekli hile gelmesinin sebebi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Köroğlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 441

Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu

CS2'de bu neden bu kadar sık yaşanıyor? Hayır bazen öyle adamlar geliyor hile desem hile değil normal desem normal de değil. Adam hile kullanıyor. Nedir bu işin aslı astarı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Prime'da daha az var. Prime değilseniz rage hileciler, Prime iseniz daha çok legit hileciler geliyor. Güven faktörü düşük ise de hile çok denk gelir.

Ev ortamında oyundan pat diye çıkmam gerekebildiği için basit eğlence giriyorum ben.

Her maç şu lafı duyuyorum yada chatte okuyorum "cheater, cheater kick him"

Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim.

Valve çekirdek seviyesinde anticheat çıkarmıyor çünkü linux muhabbetinden dolayı

Seçkin yoksa hile gelmesi normal. Ek olarak her iyi oynayan hile değildir. Ben abartıldığı kadar hileye denk gelmedim.
Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi?

Adam görünmeyen adama (duvar arkasındaki) cross koyup çıkıyor gayet açık değil mi?

Hayır değil. Angle checklemek ne zaman hile belirtisi oldu ki? 10 tane angle checklemeyip sadece adamların olduğu açılara bakıyorsa hile dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…