Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 2 Temmuz 2025 #1 Eskiden alabiliyorduk. Simdi yeni bir yasa vs mi cikti? Hangi sitelerden taksit ile alabilirim?
Tearz Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 401 Çözümler 2 Beğeniler 302 2 Temmuz 2025 #2 Boromir dedi: Eskiden alabiliyorduk. Simdi yeni bir yasa vs mi cikti? Hangi sitelerden taksit ile alabilirim? Genişletmek için tıkla... Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz.
Boromir dedi: Eskiden alabiliyorduk. Simdi yeni bir yasa vs mi cikti? Hangi sitelerden taksit ile alabilirim? Genişletmek için tıkla... Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz.
KS KS Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 2 Temmuz 2025 #3 Tearz dedi: Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Baktim ama kac tane ile oluyor. Tesekkur ederim orda oluyor. Tearz dedi: Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bynogame'den Paytr ile bonus kredi kartimi kullanamiyorum. Forumda bunla ilgilenen olursa bilgi olarak birakiyorum. Bu karta taksit secenegi cikiyor ama banka kabul etmiyor. Olmuyor kisacasi. Taksit olayi full kalkmis. Son düzenleme: 8 Temmuz 2025
Tearz dedi: Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Baktim ama kac tane ile oluyor. Tesekkur ederim orda oluyor. Tearz dedi: Gamesatış üzerinden taksit ile alabilirsiniz. Bu siteler genelde PAYTR kullanıyor. Orda da vade farklı taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bynogame'den Paytr ile bonus kredi kartimi kullanamiyorum. Forumda bunla ilgilenen olursa bilgi olarak birakiyorum. Bu karta taksit secenegi cikiyor ama banka kabul etmiyor. Olmuyor kisacasi. Taksit olayi full kalkmis.