CS2'de tüm skinlerin açık olduğu sunucu önerisi

Ywgizefe

Becerikli
Merhaba,

TikTok'ta CS2 için bütün haritalarında kar efekti olan ve herkesin istediği skinleri ücretsiz olarak kullanabildiği bir sunucu olduğunu duydum. Videonun yorumlarında “voin CS kz” yazısını gördüm.

Önerilerinizi bekliyorum. Ücretsiz olursa çok iyi olur. (Not: Skin test sunucularından bahsetmiyorum.)

Örnek Video

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir çok farklı oyun modu var maç atabiliyorsunuz yani normal. Ayrıca görev yaptıkça puan kazanıp gerçek skin de alabiliyorsunuz.
Hocam sadece denemek için değil de mesela maç atabiliyor muyuz bir tane sunucu denemiştim ancak sadece skinlere bakıyorlar.

Hocam birçok farklı oyun modu var maç atabiliyorsunuz yani normal. Ayrıca görev yaptıkça puan kazanıp gerçek skin de alabiliyorsunuz.

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim bir de benim attığım videodaki gibi karlı modlar mevcuttmu bir de nereden seçebilirim?

Topluluk sunucularının hemen hemen hepsinde mevcut. Maç da atarsın ama topluluk sunucusu sonuçta. Oyun içinden topluluk sunucularına bas. En düşük pinge göre sırala. Hepsi Türkiye Lokasyon sunucular olacak. %90'ında vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…