CS2'de yapmış olduğum "de_police_station" atölye haritası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
  • Etiketler Etiketler
    cs2
Selamlar, çocukken CS 1.3 haritası olan bu haritayı internet kafelerde saatlerce günlerce oynardık. Bu nedenle boş vaktimde haritayı yaptım. Haritayla ilgili açıklamayı da ekledim. Yorumlarınızı belirtebilirsiniz.

Harita biraz büyük dursa da uçtan uca koşarak süre tuttum ve CS 1.3-1.6 ile aynı oranda yapmaya çalıştım. Bina yüksekliklerini de atlayınca kalan cana göre ayarladım. Evet büyük, ama haritanın aslı da böyleydi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temelin hazır sadece bir kıvılcım gerekiyor.

@Akif, orijinalini boş verin de bence siz doldurabilirdiniz.

@143, hala doldurabilirim ama nostalji amacıyla yaptım hocam. Farklı harita yaparsam mutlaka dolduracağım, teşekkür ederim fikirleriniz için.

İfadeler: 143
@143, valla açıkçası bilgisayar gözümü korkutuyor. Akdeniz sıcağı, BF6, renderda geçirilen uzun saatler sağ olsun HP Victus'umun fanı tıkırdıyor. Üstüne render süresi 1 saat kadardı bu basit haritada. Gözüm kesmiyor.

İfadeler: 143
@Akif, olsun yav. Vakit değerlendirirsiniz hem. Vakit de geçmiş olur. Meşguliyet şart. Başka işiniz varsa bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…