CS2'deki hile sorununa nasıl çözüm bulunur?

Evet, doğru ama bir Iz'e rastlamadık diye ban atmamazlık yapmıyorlar, çok derin analiz edip gerekirse ceza veriyorlar 1 ay ile 12 ay arasında.

Dediğin gibi drop düşürmeme olayı kötü ama zaten normal mm girince 2 maçta drop düşüyor, ben öyle yapıyorum şahsen. 2 maç seçkin giriyorum, drobu alıyorum, bir daha uğramıyorum 1 hafta boyunca

Overwatch'da ben de çok kişiyi raporladım benzeri dediğin nasıl bir şey ne zaman geldi ?
İsmi VACNet Labelling. VACNet yapay zekasını overwatchla aynı mantıkla eğitiyorsun. Karşına klip koyuyorlar. O klipte adamda aim assist, wallhack, bunnyhop ve griefing var mı diye soruyor. İzlediğin adam hile olsa bile oyun ona ban atmıyor.

Evet iz olmasa bile kişi şüpheliyse banlıyorlar. O iz muhabbetinden dolayı ban açan diğer rezil oyunda PUBG. Adam dma ile biraz rage oynayıp ban yiyor. İletişime geçtikten sonra adamın banını geri kaldırıyorlar.

Aynen eğitmen olduk oyun oynayacağız diye. Hileyi görüyorsun hile diyorsun ama banlamıyor sadece eğitiyorsun

Ben çözümü buldum hilelere karşı. ETS2, fast food simulator, farming simulator vs. gibi oyunlar oynuyorum; Stardew Valley oynadım bir dönem, çok daha az canınız sıkılıyor. FIFA, CS, Pubg falan oynanacak oyunlar değil, insan sağlığına zararlı, psikolojinize yazık.

Hile ile oyun oynayan, hileden keyif alan insanları anlamak çok zor. Birkaç arkadaşım vardı, hile kullandıklarını öğrendiğim anda hem muhabbetimi hem de Steam arkadaşlığımı sildim. Bazıları diyebilir, "Oyun bu, hile yapsa ne olacak?" diye; oyunda insanların emeklerini çalan, gerçek hayatta da yapar. Ve benden uzak dursun.

EST'de de var, online'da diğerlerinde sanmıyorum ama hızlı yemek toplama hilesi, hızlı farm hilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…