Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 9 Nisan 2025 #1 Merhaba, aşağıda görselde belirttiğim gibi bazı ürünleri arattığımda 2 farklı seçenek çıkıyor biri beyaz yazılı diğeri turuncu yazılı ve turuncu yazılı olan daha pahalı oluyor ancak bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum, aydınlatacak biri var mı?
Merhaba, aşağıda görselde belirttiğim gibi bazı ürünleri arattığımda 2 farklı seçenek çıkıyor biri beyaz yazılı diğeri turuncu yazılı ve turuncu yazılı olan daha pahalı oluyor ancak bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum, aydınlatacak biri var mı?
Çözüm Smmmhunter 9 Nisan 2025 Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar.
Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 9 Nisan 2025 #2 Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar. Artı 1 Eksi Çözüm
Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 9 Nisan 2025 #3 Smmmhunter dedi: Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar. Genişletmek için tıkla... Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor? Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Stattrak yani sayaçlı. Silahlarda o silahla aldığınız kill sayısını ölçer ve silaha yazar. Müzik kitinde ise MVP'leri sayar. Genişletmek için tıkla... Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor?
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 9 Nisan 2025 #4 Lemrado dedi: Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama fiyatları da ona göre artıyor. Her silahın Statrrak versiyonu var. Artı 0 Eksi
Lemrado dedi: Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama fiyatları da ona göre artıyor. Her silahın Statrrak versiyonu var.
1 1058 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 24 Beğeniler 25 9 Nisan 2025 #5 Lemrado dedi: Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Stattrak olan silah için geçerlidir sadece. Artı 0 Eksi
Lemrado dedi: Peki bu sayaç tüm silahlarda mı geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Stattrak olan silah için geçerlidir sadece.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 9 Nisan 2025 #6 8372 dedi: Evet. Ama fiyatları da ona göre artıyor. Her silahın Statrrak versiyonu var. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım teşekkür ederim. 1058 dedi: Stattrak olan silah için geçerlidir sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
8372 dedi: Evet. Ama fiyatları da ona göre artıyor. Her silahın Statrrak versiyonu var. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım teşekkür ederim. 1058 dedi: Stattrak olan silah için geçerlidir sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim