CS2'den nasıl gerçek para kazanılır?

leonkennedy

Becerikli
Merhaba, gelecek ay başında 600 TL'ye kıyıp seçkin almayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey şu: Seçkin aldıktan sonra cüzi miktarlar da olsa nasıl oyundan gerçek para kazanırım? En güvenilir, risksiz ve garanti yöntemi nedir? Yani seçkini aldıktan sonra ilk yapmak istediğim şey en ķötü ihtimalle verdiğim parayı almak. Sonrasında ara sıra indirimlerde kullanmak için bakiye biriktirir ara sıra da gerçek para kazanmak için oynarım oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa düşürdüğün zaman, çarşamba günü satma; 1-2 gün bekle, öyle satarsın, daha pahalıya satarsın. Daha yapacak bir şeyin yok yani; pahalı skin veya kasa düşmesini bekleyeceksin. Ben 1 ayda Prime hesabın parasını çıkartmıştım.

Merhaba, gelecek ay başında 600 TL'ye kıyıp seçkin almayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey şu: Seçkin aldıktan sonra cüzi miktarlar da olsa nasıl oyundan gerçek para kazanırım? En güvenilir, risksiz ve garanti yöntemi nedir? Yani seçkini aldıktan sonra ilk yapmak istediğim şey en ķötü ihtimalle verdiğim parayı almak. Sonrasında ara sıra indirimlerde kullanmak için bakiye biriktirir ara sıra da gerçek para kazanmak için oynarım oyunu.

Düşen kasalardan para biriktrip skin alıp sitelere satabilirsin. Bakiye biriktirip indirimli oyun satabilirsin. Ama 2. yöntem riskli hesap hediye banı yiyebilir.

CS'de 1.5 yıl seçkin oynamış bir arkadaşım var, aynı senin gibi düşünüyordu. Şu an oyuna bağımlı oldu ve toplam kazandığı para güncel kur ile 43.11 dolar.
1.5 yıl boyunca 50 dolar bile kazanamıyorsunuz yani hocam, ki arkadaşım şanslıydı. 5 dolarlık 2 tane kasa düşürdü bu 1.5 yıl içinde. (evet sadece 2 tane 5 dolarlık kasa, en yüksek meblağ bu) geri kalanlar hep düşük paralı kasalar. 1650 lira için 1.5 yılınızı gömmeye değer mi? Bir yerde işe girseniz 2 günde kazanıyorsunuz 1650 TL'yi. Ki bunun 650 TL'si de seçkin satın alımına gidiyor :D kısaca 1000 TL 1.5 yıl.

CS'de 1.5 yıl seçkin oynamış bir arkadaşım var, aynı senin gibi düşünüyordu. Şu an oyuna bağımlı oldu ve toplam kazandığı para güncel kur ile 43.11 dolar.
1.5 yıl boyunca 50 dolar bile kazanamıyorsunuz yani hocam, ki arkadaşım şanslıydı. 5 dolarlık 2 tane kasa düşürdü bu 1.5 yıl içinde. (evet sadece 2 tane 5 dolarlık kasa, en yüksek meblağ bu) geri kalanlar hep düşük paralı kasalar. 1650 lira için 1.5 yılınızı gömmeye değer mi? Bir yerde işe girseniz 2 günde kazanıyorsunuz 1650 TL'yi. Ki bunun 650 TL'si de seçkin satın alımına gidiyor :D kısaca 1000 TL 1.5 yıl.
Haftada 2 3 maç oynayınca level atanıyor ve kasa düşüyor sizin arkadaşınız biraz abartmış.

Şansına bağlı bazı haftalar 30 centlik kasa düşüyor bazen 1 ya da 2 dolarlık bazen de 20, 30,130 dolarlık kasa düşebiliyor, gerçek paraya dönüştürmek için sitelerde ya da insanlara satman gerekir öyle de kasa fiyatının %60 ya da %70'ini alırsın.

Gece gündüz oyundaydı, hikayeli oyun girelim dediğimde yok diyordu, 3184 saati varmış şu an kontrol ettim.
1.5 yılda 3000 saat çok fazla 5 yıldır oynuyorum 3500 saatim var benim.

CS 2'den para kazanmak oyun oynayarak çok çok düşük bir ihtimal. Ya inaktif kasa grubundan bir kasa düşüreceksin ya da Pass alıp iyi bir şey çıkmasını umut edeceksin. Oynamadan kazanmak ise tamamen üçüncü parti sitelerden (csfloat, Skinport, buff) al-sat yaparak olur. Bazı insanlar nakide ihtiyacı olduğundan skinleri ederinin %20 veya %30'a varan indirimle satışa koyuyorlar ya da overpay alınabilecek skinleri normal fiyatlarına koyuyorlar. Onları alıp tarde banı bittikten sonra ederine satacaksın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt