• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

CS2'ye gelen son güncellemeyle birlikte sebebi bilinmeyen hatadan dolayı rastgele VAC ban atılıyor

alp15eren

Yetkin
Makaleler
1
Valve'ın hileler dışında VAC atmasının saçmalıkları bitmedi. Şimdi de nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı insanlara rastgele VAC ban atabiliyor. Bu hata düzelene kadar kesinlikle maç atmayın.

Valve kadar kendi oyuncu kitlesini sallamayan şirket yok galiba. Hala aktif CS oynayan birisi olarak Gabe Newell’dan ona acılar içinde ölüm dileyecek kadar nefret ediyorum. Biliyorum o adam ölünce şirket çok daha kötü olacak ama hala daha nefret etmemem için geçerli bir sebep değil.

Klasik CS normaldir hileye atmaz zaten.

TikTok'ta adamlar göz göre göre hileli CS2 yayını açıyor wallhack açık, aim kilitli, ESP bayram yeri. Yayında hile linki veriyor, Discord'a yönlendiriyor, ayar atıyorum diye eğitim bile satıyor. Yayın saatlerce sürüyor, chat coşuyor, ne platformdan ban var ne oyundan. Aynı senaryo YouTube'da da yıllardır dönüyor. Cihanva gibi kanallar CS 2 özelinde hileyi ürün gibi paketleyip tanıtıyor video duruyor, kanal duruyor, adam kariyer yapıyor. Garip mi? Bir tık değil, sistematik derecede garip.

Ben CS'yi rekabetçi oynanabilecek bir oyun olarak bile görmüyorum artık. Premier rankım umurumda bile değil. İlla rekabetçi oynayacaksam Faceit oynarım. Faceit'te eskisine göre mükemmel değil ama en azından belli eden insanları şikayet ettiğim zaman gerçekten ban yiyorlar.

Poh vardı da Source 2'ye geçtik. Valve HQ'da bütün gün oturup ne yapıyorlar ben anlamıyorum ki, skinler ve Steam Marketten milyonlarca para kazanıyor olsaydım bende kimseyi sallamazdım herhalde.

Poh vardı da Source 2'ye geçtik. Valve HQ'da bütün gün oturup ne yapıyorlar ben anlamıyorum ki, skinler ve Steam Marketten milyonlarca para kazanıyor olsaydım bende kimseyi sallamazdım herhalde.
Poh vardı cidden aslında, Source 2 mükemmel yenilikler sunuyordu. Valve biraz olsun umursasaydı CS2 muhteşem ötesi bir oyun olacaktı. Ama Valve ucube bir şirket olduğundan dolayı sürekli duvar arkası öldüğün, herkesin hile olduğu, skor tablosunu açtığında bile FPS’inin yeri öptüğü, optimizasyon özürlüsü, input lag’dan geçilmeyen, her gün yeni yeni bug’lar çıkan bir enkaz olmaktan ileri gidemeyecek. Ama hala daha şuanki rezil halinin CS:GO’dan hayli hayli iyi olduğunu düşünüyorum. Muhteşem bir potansiyel ama rezil bir yönetimin kurbanı.

PÖH vardı da Source 2'ye geçtik. Valve HQ'da bütün gün oturup ne yapıyorlar ben anlamıyorum ki, skinler ve Steam marketten milyonlarca para kazanıyor olsaydım bende kimseyi sallamazdım herhalde.

Ne zaman CS kasa satışı vb. azalırsa o zaman güncelleme getirirler oyun ölmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…