CS2'ye gelen son güncellemeyle birlikte sebebi bilinmeyen hatadan dolayı rastgele VAC ban atılıyor

Valve'ın hileler dışında VAC atmasının saçmalıkları bitmedi. Şimdi de nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı insanlara rastgele VAC ban atabiliyor. Bu hata düzelene kadar kesinlikle maç atmayın.

FACEIT oynuyorum arkadaşlar çağırınca harici girmiyorum bu kadar sorunlu bir oyun yokya adamlar düzgün şeyleri elliyorlar düzeltilmesi gerekenleri ellemiyorlar bıçak animasyon falan getirmişlerdi yani ne gerek var senin odağın rekabetçideki seçkindeki hileciler olmalı.

Neredeyse 1 yıldır hiç hileyle karşılaşmadım. Hile sorunu yaşayan çoğu kişinin güven faktörü düşük oluyor. Ayrıca maç da attım VAC ban gibi bir şey yaşamadım. Animasyonların da değişmesi lazımdı animgraph2 sistemi çok daha iyi bir sistem.

Hocam çoğu legit oluyor benim de faktörüm yeşil YouTube'a gir bir sürü hile açan var tiktoktada aynı bu kadar çok olması garip değil mi sence de animasyon konusu evet değişmesi gerekti ama öncelik bu olmamalıydı.

İfadeler: GTR

Hocam ben alttan alttan hile ile ilgili büyük bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Çok büyük bir güncelleme ile bir anda çözecekler bence. Hile konusunda haklısınız hileci çok ama dediğim gibi ben karşılaşmıyorum.

Yoksa bende pek hile görmüyorum bir tek arada bir ölüm kalımda geliyorlar ama rekabetçi ve seçkinde yaşamadım ama bu demek değilki hile yok var yani YouTube ve TikTok'ta bakıldığında var onlar belki kırmızı faktördür hile açanlar çok reporttan dolayı olabilir.

Umarım dediğin gibi olur benim birkaç arkadaşa çok hile geliyor bir de büyük bir örnek daha var seçkindeki 30k elolar ben 20k elodayım 30'a imkanı yok çıkılmaz.

İfadeler: GTR
FACEIT'de artık hile dolu neredeyse önüne geçemiyorlar ya da hiç olmadı ha bire yeni hesap açıp smurf kasanlar oluyor...

Smurfler reportlarsanız bir gün içinde ban yiyorlar puanınızıda veriyorlar o konuda sorun yok hile olarak da anti cheat şu kart gibi takılan bir hile vardı onu algılayamazda normal yazılımları algılayabiliyor.

Benim zevkim perişan olduktan sonra bir anlamı kalmıyor hocam be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…