CS2'ye yeni gelen 5 GB boyutundaki güncelleme ile oyunun resmi eşleştirmesine birkaç topluluk haritası eklendi. Bunlardan biri ise hepimizin bildiği ve zamanında oynamaktan çok keyif aldığı Pool Day.
CS2 çıktığından bu yana topluluk haritası yaratıcıları yeni haritalar yapmak ve bazı klasikleri güncellemek üzerinde yoğun bir şekilde çalıştı. Bugün, CS2'ye ilk topluluk haritalarını eklemenin heyecanını yaşıyoruz! İtalya'da düğün yapmanın veya uçak üretmenin (ya da her ikisinin) hayâlini...
Pool Day asiri soluk olmus. Istediginde her haritayi pasparlak yapan Valve, bu aralar o kadar tembel ki bildigimiz direkt Atolye haritasini oldugu haliyle koymus oyuna. Alistigimiz Pool Day canliligi ile alakasi yok haritanin. Buna ek olarak CSM'lerin bazilarinin yeri dogru bile degil. =D
Oyunun asil cozmeleri gereken sorunlarina odaklanmamalarini ve bunlari halinin altina itip harita cikartarak oyuncularin gozlerini boyamaya calismalarini demiyorum bile.
Map değil de şu surfu düzeltseler keşke, optimizasyonu ve mekanikleri rezalet olduğu için normal oynanmıyor bari surf yapayım diyorum onda da saniye başı görünmez şeylere çarpıyor.
Map nedense çok farklı hissettirdi. Operasyon falan haberleri dönüyordu ve gelmemiş gene. Eklenen diğer 2 haritayı seçkin modu üzerinden girip biraz oynayayım dedim ama mapler çok orantısız.