Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 18 Ağustos 2024 #1 Çubuk adamlar konuşuyordu. Bir şey tartışıyorlar diğer çubuk adamda onu kabul ediyor. Bu resmin gerçeğini nedir? Dosya Ekleri yabunedirki.webp 27,1 KB · Görüntüleme: 135
Çubuk adamlar konuşuyordu. Bir şey tartışıyorlar diğer çubuk adamda onu kabul ediyor. Bu resmin gerçeğini nedir?
Enfauser Uzman Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 16 Yer Neuschwabenland 18 Ağustos 2024 #2 "stop enjoying things meme" veya "quit having fun meme" diye aratırsanız çıkacaktır. Resmini çizmeseniz anlamazdım. Artı -1 Eksi
"stop enjoying things meme" veya "quit having fun meme" diye aratırsanız çıkacaktır. Resmini çizmeseniz anlamazdım.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 18 Ağustos 2024 #3 Demorlius dedi: Çubuk adamlar konuşuyordu. Bir şey tartışıyorlar diğer çubuk adamda onu kabul ediyor. Bu resmin gerçeğini nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam o meme aklimda birebir canlandi ama nasil bulacagim bilemiyorum. Enfauser dedi: "stop enjoying things meme" veya "quit having fun meme" diye aratırsanız çıkacaktır. Resmini çizmeseniz anlamazdım. Genişletmek için tıkla... O degil bence. Artı -1 Eksi
Demorlius dedi: Çubuk adamlar konuşuyordu. Bir şey tartışıyorlar diğer çubuk adamda onu kabul ediyor. Bu resmin gerçeğini nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam o meme aklimda birebir canlandi ama nasil bulacagim bilemiyorum. Enfauser dedi: "stop enjoying things meme" veya "quit having fun meme" diye aratırsanız çıkacaktır. Resmini çizmeseniz anlamazdım. Genişletmek için tıkla... O degil bence.
Enfauser Uzman Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 16 Yer Neuschwabenland 18 Ağustos 2024 #4 Bu işte. Artı 0 Eksi Çözüm