Sayın Erdoğan'ın Arap yalakası olduğunu biliyorduk fakat böyle bir dönemde bile bunu demesi çok ironik. Kendisinin; hür ve Atatürkçü bir üniversitede yeniden bir eğitim görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sayın Erdoğan'ın Arap yalakası olduğunu biliyorduk fakat böyle bir dönemde bile bunu demesi çok ironik. Kendisinin; hür ve Atatürkçü bir üniversitede yeniden bir eğitim görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hani şu savaşmadan ülkemize sıgınan, göçün başladığı ilk zamanlarda asker ve polis şehit eden Suriyeliler değil mi? Ya ben geçmişi yanlış biliyorum ya reis yanlış biliyor.
Bir mülteci grubu ırkı ne olursa olsun benim kardeşim olamaz.
Din kardeşlerinin yanında savaşabilirsin o zaman Ortadoğu'da. Benim askerlerim senin din kardeşlerin yüzünden şehit olmak zorunda değil.
Benim askerlerim senin kardeşlerin yüzünden babaocaklarına bayrak asmak zorunda değil. Çok kardeş halkınla yaşayacaksan pasaport ve bilet masraflarını hesapla, toplanıp verelim paranı git orada kardeşlerinle yaşa ama bir daha dönme. Senin o kardeşlerin yüzünden bizim askerlerimiz Halep'te, Lazkiye'de, Rakka'da şehit oluyor.