gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 12 Ağustos 2024 #1 Böyle halkın dine, eğitime ne kadar önem verdiğine göre tüzükler yapıp parti kuralım. Seçimlere katılıp kazanırsak anayasayı değiştirebilelim, yurt dışına kaçabilelim, halkı din kitap diyerek kullandırtabileceğim detaylı bir oyun arıyorum.
Böyle halkın dine, eğitime ne kadar önem verdiğine göre tüzükler yapıp parti kuralım. Seçimlere katılıp kazanırsak anayasayı değiştirebilelim, yurt dışına kaçabilelim, halkı din kitap diyerek kullandırtabileceğim detaylı bir oyun arıyorum.
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 12 Ağustos 2024 #2 Çok detaylı değil ama Turkish Throne Steam'de. Oyuna düzenli güncelleme geliyor ve ileride daha çok şey gelecek yapımcıları küçük ve Türk.
Çok detaylı değil ama Turkish Throne Steam'de. Oyuna düzenli güncelleme geliyor ve ileride daha çok şey gelecek yapımcıları küçük ve Türk.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 12 Ağustos 2024 #3 tifosii dedi: Çok detaylı değil ama turkish throne Steam'de. Oyuna düzenli güncelleme geliyor ve ileride daha çok şey gelecek yapımcıları küçük ve Türk. Genişletmek için tıkla... Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum.
tifosii dedi: Çok detaylı değil ama turkish throne Steam'de. Oyuna düzenli güncelleme geliyor ve ileride daha çok şey gelecek yapımcıları küçük ve Türk. Genişletmek için tıkla... Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum.
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 12 Ağustos 2024 #4 gustavo dedi: Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz iade edersiniz sonra isterseniz.
gustavo dedi: Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz iade edersiniz sonra isterseniz.
olesolskjaer Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 73 Çözümler 3 Beğeniler 40 Yer İstanbul 12 Ağustos 2024 #5 gustavo dedi: Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef o tarz oyunlar az diye biliyorum ama yanlışım olabilir seçim oyunu önerirsemde lawgivers 2 öneririm.
gustavo dedi: Hocam seçim kısmı detaysız olsa da olur daha çok cumhurbaşkanlığı oyunu tarzı bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef o tarz oyunlar az diye biliyorum ama yanlışım olabilir seçim oyunu önerirsemde lawgivers 2 öneririm.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 12 Ağustos 2024 #6 tifosii dedi: Bakabilirsiniz iade edersiniz sonra isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun fazla detaysıza benziyor galiba böyle bir oyun daha çıkmamış.
tifosii dedi: Bakabilirsiniz iade edersiniz sonra isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun fazla detaysıza benziyor galiba böyle bir oyun daha çıkmamış.
P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 12 Ağustos 2024 #7 Democracy 4
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 12 Ağustos 2024 #8 HOI4 olabilir. Ancak biraz zor ve az da olsa teknik terim öğrenmen lazım.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 12 Ağustos 2024 #9 Geraltın kılıcı dedi: HOI4 olabilir. Ancak biraz zor ve az da olsa teknik terim öğrenmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tank basıp arabistana dalmak istemiyorum sadece böyle ülkeyi yönetmek yasa çıkarmak falan istiyorum. olesolskjaer dedi: Hocam maalesef o tarz oyunlar az diye biliyorum ama yanlışım olabilir seçim oyunu önerirsemde lawgivers 2 öneririm. Genişletmek için tıkla... Galiba en yakını lawgiers 2
Geraltın kılıcı dedi: HOI4 olabilir. Ancak biraz zor ve az da olsa teknik terim öğrenmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tank basıp arabistana dalmak istemiyorum sadece böyle ülkeyi yönetmek yasa çıkarmak falan istiyorum. olesolskjaer dedi: Hocam maalesef o tarz oyunlar az diye biliyorum ama yanlışım olabilir seçim oyunu önerirsemde lawgivers 2 öneririm. Genişletmek için tıkla... Galiba en yakını lawgiers 2