Curse Forge'da login yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neroj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

neroj

Uzman
Minecraft aldım CurseForge kullanarak mod kuracağım ama bir turlu login yapamıpom, nasıl duzeltirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-22_152051335.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft aldım CurseForge kullanarak mod kuracağım ama bir turlu login yapamıpom, nasıl duzeltirim?
- Minecraft Hesabınızı Kontrol Edin: Öncelikle, Minecraft hesabınızın aktif olup olmadığını kontrol edin. Mojang veya Microsoft hesabınıza giriş yaparak doğrulayabilirsiniz.

- Doğru Bilgileri Girdiğinizden Emin Olun: CurseForge üzerinde giriş yaparken kullandığınız e-posta ve şifre bilgilerini kontrol edin. Yanlış bir bilgi giriyor olabilirsiniz.

- Mojang Hesabını Microsoft'a Taşıyın: Eğer eski Mojang hesabınız varsa, bunu Microsoft hesabına taşıdığınızdan emin olun. Bu işlem yapılmazsa giriş yapamazsınız.

- Kurulum Dosyalarını Güncelleyin: CurseForge uygulamasını güncelleyerek en son sürümde olduğunuzdan emin olun.

- Firewall ve Antivirüs Kontrolü: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının CurseForge uygulamasını engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse, geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

- Platforma Yeniden Giriş Yapın: CurseForge uygulamasında oturumunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin.

- Uzman Yardımı Alın: Eğer problem devam ederse, CurseForge destek forumlarından veya Minecraft topluluklarından yardım almayı düşünebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz.

Eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…