Öncelikle orijinal kullanmıyorum çünkü saçma sapan sorunlar çıkarıyor ve ben bununla uğraşmak istemiyorum, teşekkürler.
Şimdilik denediğim Custom OS Ghost Spectre ve o da dün bilgisayarı kapatıp bugün açtığımda garip bir sorun çıkardı. Sistem de sadece Chrome ve Steam kullanabiliyorum fakat ne herhangi bir oyun açılıyor ne de farklı bir program. Görev Yöneticisi donuyor, 2-3 kere açmam gerekiyor. Gözlemlediğim kadarıyla Görev Yöneticisi’ne eriştiğimde açılan oyunların hepsi 80 MB RAM kullanıyor idi, sanırım garip bir RAM kısıtlaması yaptı ve hiçbir şeyi kullanmama izin vermedi. 750 GB indirme yaptım ve bunları riske atıp tekrar Ghost Spectre kurmakla uğraşmak istemiyorum. Şu an Windows 10 LTSC kullanıyorum ama kodlamasını sevdiğimin Valorant’ı 19045 Build istiyor. Bu sürüm de 19044 olduğu için oynatmıyor (delirirsin). Şöyle Build’i 19045 olan Custom OS ya da benim bulamadığım, LTSC sürümü 19045 olan herhangi bir LTSC sürümü olabilir. Windows 11 kullanmıyorum, keyfi %30 FPS kaybı yaşamak istemiyorum.