Hafif bir Windows modifiyesi arayışındayım bunlardan en hafifi hangisi bliyorumn çok değişken bir şey ama gene de görüş almak istedim. AtlasOS, ReviOS, RekOS, Ghost Spectre veya Tiny 10 gibi sürümlerden önerdikleriniz var mı?
Hafif bir Windows modifiyesi arayışındayım bunlardan en hafifi hangisi bliyorumn çok değişken bir şey ama gene de görüş almak istedim. AtlasOS, ReviOS, RekOS, Ghost Spectre veya Tiny 10 gibi sürümlerden önerdikleriniz var mı?
RekOS'u kullandım ama pek keyif alamadım hocam, hafiflik konusunda sorunu yok ama sürücü yüklerken biraz yorucu oluyor.
İkinci bir flashın içine tüm sürücüleri atıp(.Net dahil) oradan kurulum yaparsanız keyif alırsınız.
Ama bunları yapmak yerine kendinize ait bir Custom ISO yapabilirsiniz, Youtube'da çok fazla videosu var.
Hafif bir Windows modifiyesi arayışındayım bunlardan en hafifi hangisi bliyorumn çok değişken bir şey ama gene de görüş almak istedim. AtlasOS, reviOS, RekOS, Ghost Spectre veya tiny 10 gibi sürümlerden önerdikleriniz var mı?
Personalized Unattended Answer Files that helps automatically debloat and customize Windows 10 & 11 during the installation process. - memstechtips/UnattendedWinstall
Ben kendi kullandığım ReviOS sürümünü bir arkadaşımızın işine yarayacağı için yüklemiştim. Tam olarak bunu kullanıyorum, kendim uploadladım. Windows Update direkt yok ona göre. Mağaza var, düzgün çalışma garantili değil. Onun dışında her konuda stabil. En azından bende ve bu zamana kadar kurduğum tüm bilgisayarlarda.