Cyberpunk 2077 2.11 Yaması Bitirici Animasyonları ve Daha Fazlasını Ele Alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
Makaleler
5

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin 2.11 yamasını PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınladı. Birkaç gün önce Cyberpunk 2077 için gelecek yeni güncelleme hakkında bilgi vermiştik ve bu yepyeni yama şu anda biz konuşurken kullanıma sunuluyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu yeni güncelleme “High Ho Silver Lining” görevinde Bay Hands ile ilgili…

Devamını Oku: Cyberpunk 2077 2.11 Yaması Bitirici Animasyonları ve Daha Fazlasını Ele Alıyor
Kaynak: Techolay

Oyunun ilk haliyle şimdiki hali arasında çok büyük fark var. Helal olsun, iyi toparladılar.

Tuş atamalarınızı sıfırlamanız gerekebilir. Save dosyanız açılmıyor çünkü.

Şu CD PROJEKT RED kafasını çok beğeniyorum. Adamlar her sene başka bir oyun çıkarmıyor. Kendi oyunlarını en üst seviye güncellemeler ile çıkarmaya çalışıyorlar. The Witcher 3 ilk çıktığında aynı şekilde bugluydu. Adamlar öyle bir toparladı ki oyunu şu anda dünya da en çok satan 10. oyun haline geldi. En komiği hala Witcher 3'e yama geliyor. Aynı performansı CP2077 için bekliyorum.

Haklısın. Ben de oyun çıktığında bunu düşünmüştüm. Tamam çok buglıydı, ama Witcher 3 de çıktığında o kadar buglı değil miydi? Açıkçası adamların oyunu salmayıp geliştirme gayretlerini seviyorum.

CP2077 kadar değildi ama yine buglar fazlaydı. CP2077 çıktığında oynanmıyordu bile. Cyberbug2077 dediğim için az linç yemedim fanboylardan.

Cyberpunk 2077'yi 3 yıl aradan sonra oynadım. Ne bug var ne glitch bayağı bir ilerleme kat etmişler. Ancak, hala daha potansiyelini veremeyen bir oyun. Açık dünyası hala ilgi çekici değil, silahlar hala daha çeşitli değil bence hiç başlamayan arkadaşlar 1 yıl daha sabretsinler. 1 yıl sonra bu oyun tamamıyla adam olur.

Hikayesi daha iyi olabilirdi. Bana çok erken kesilmiş gibi geliyor.(daha DLC'yi oynamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…