Epic Games Cyberpunk 2077 210 TL, RDR2 385 TL

Leviodas

Üstün
Epic Games Halloween indirimlerinde oyunlar güzel fiyatlara düştü. Cyberpunk 350 TL civarına geliyor, %20 Epic cashback alıyorsunuz, üstüne de Nays kart kullanarak %20 (maksimum 1 ayda 75TL) cashback alınca çok ucuz 210 TL gibi fiyatlara Cyberpunk geliyor. RDR2 de 380-390 civarına geliyor. Fakat Nays kartlarda kampayadan kazanabileceğiniz aylık maksimum limit mevcut (75TL) bunu unutmayın.

Dün RDR2’yi Steam’den 850 TL’ye aldım. İade edip Epic Games’ten almak değer mi?

Dün RDR2'yi Steam'den 850 TL'ye aldım. İade edip Epic Games'ten almak değer mi?

Bence iade edin bazı oyunlar için Steam daha mantıklı fakat hikayeliler için çok da fark etmiyor bence. Arada 100-150TL gibi bir fark varsa Steam tercih ederim ama 500TL aşırı fazla bir fark.

500 liraya da başka oyun alırsınız bence iade edin.

Bence iade edin bazı oyunlar için Steam daha mantıklı fakat hikayeliler için çok da fark etmiyor bence. Arada 100-150TL gibi bir fark varsa Steam tercih ederim ama 500TL aşırı fazla bir fark.

Steam'den Ultimate Edition almıştım Epic'deki normal sürüm aralarındaki fark nedir?

Steam'den Ultimate Edition almıştım Epic'deki normal sürüm aralarındaki fark nedir?
Hikaye moduna özel içerik bonusları var, bonus kıyafetler, belirli rütbe bonusları, özel atlar, kamp teması gibi içerikler (online) gibi avantajları var. Online fazla zaman geçirecekseniz Ultimate sürümü online başlangıç için eşyalar veriyor. Sadece hikaye oynayacağım diyorsanız standart yeterlidir.

Konuda sadece bu 2 oyunun örneğini verdim ama diğer bazı oyunlar içinde çok mantıklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…