Sürprizbozan Cyberpunk 2077 Evelyn'in Pacifica'daki işvereni bulun görevi nedir?

Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Cyberpunk 2077 oyununu 2 defa bitirdim. DLC olan Phantom Liberty sonradan aldım ve tekrar yeni baştan başladım. Pacifica Vodoo Oğlanları görevini bitirdim, Evelyn'i kurtardım. İlk defa Evelyn'in Pacifica'daki işvereni bulun görevini gördüm, bu görevin altında Phantom Liberty yazıyor yani bir DLC görevi.

Fazla spoiler vermeden bu görev ne ile ilişkili? İlk defa görüyorum, daha sonra bana bir telefon geldi. O göreve ana oyunun bütün görevlerini bitirdikten sonra gideceğim. Evelyn'in Pacifica'daki işvereni bulun görevini yapsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC görevi değil ve benim bildiğim ana hikayede zorunlu yapmalısın bu görevi. Judy ile Evelyn'in hafızasını taradığımız görevde bulduğumuz ipuçları sonrasında gidiyoruz o göreve.

DLC görevi değil ve benim bildiğim ana hikayede zorunlu yapmalısın bu görevi. Judy ile Evelyn'in hafızasını taradığımız görevde bulduğumuz ipuçları sonrasında gidiyoruz o göreve.

J'ye bastığımda görevler kısmında üstüne geldiğimde Phantom Liberty ibaresi yazıyor diğer görevlerde yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…