Cyberpunk 2077 Phantom Liberty alınır mı?

Kacikkar

Becerikli
Ana oyunu severek oynuyorum, 19 dolara DLC'si var. Bitirince oynamak istiyorum. Bu fiyata değer mi sizce? Bir de ortalama kaç saat oynanış süresi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ortalama kaç saat oynanış süresi var?
13 saat olarak belirtilmiş:

Benim fikrime göre pahalı, bir DLC'ye bu kadar para vermem ama seviyorsanız ve parası sorun değilse alabilirsiniz.

Ana oyunu severek oynuyorum, 19 dolara DLC'si var. Bitirince oynamak istiyorum. Bu fiyata değer mi sizce? Bir de ortalama kaç saat oynanış süresi var?

Şöyle söyleyeyim Phantom Liberty hem oynanış hem görevler hemde ana hikaye olarak ana oyundan çok çok daha iyi. Değer.

13 saat olarak belirtilmiş:

Benim fikrime göre pahalı, bir DLC'ye bu kadar para vermem ama seviyorsanız ve parası sorun değilse alabilirsiniz.
ELDEN RING'in dlc'sine ön siparişte 26 dolar vermiştim hayatımda verdiğim en iyi 26 dolar falandı. Ana oyun gibi yapılmıştı adeta öyleydi de. 30 saat falan sürdü bitirmem. Her yeri keşfetmeye kalksan 40 saat falan sürüyor. Dlc diye bu kadar para vermem mantığı biraz kötü aslında. Herkes tavsiye ediyorsa bir dlc neden alınmasın yani.

Ana oyundan daha güzel. Şöyle diyim Phantom Liberty'i oyunu bitirmeden önce oynayabilirsin çünkü tamamen ana hikayeyle bağlandırtabiliyorsun ve ayrı bir son açılıyor. Sağda solda takılırsan bence rahat 15 saat olabilir süresi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt