Epic Games Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PC mi PS5 Pro mu?

kaan0513

Uzman
Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - Epic Games Store

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony fiyatları elle güncellediği için biraz geç kalıyorlar güncel kura. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alabilirsiniz.

Sony fiyatları elle güncellediği için biraz geç kalıyorlar güncel kura. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alabilirsiniz.
FPS ve görüntü pc de daha güzel olacak ama ps karşısında da yatarak oynamak cazip geliyor tam karar veremedim o yüzden

PC alın, isterseniz mod da kurarsınız. Gamepadı bilgisayara da ayarlayıp oynayabilirsiniz diye biliyorum.

PC alın, isterseniz mod da kurarsınız. Gamepadı bilgisayara da ayarlayıp oynayabilirsiniz diye biliyorum.
İşten yorgun geldiğimde pc karşısında oynamak biraz ekstra motivasyon istiyor. PS da yattığın yerden hiç bir ayarla uğraşmadan oynamak daha cazip. Aklıma takılan soru performansta çok bişey farkeder mi? PS da ek paketi alıp orada deneyimleyeyim diyorum

Anladım, sanırım PC'de daha iyi performans ve FPS farkı olabilir. Emin değilim diğer bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…