Arkadaşlar yeni fark ettim petrol ofisinin orayı dolaşırken kulube gördüm evet yeni eklenmiş güncellemede internette araştırdım kod yazıyoruz System reboot diyor ekran çıkıyor boot etme sonrasında düzelir kedi geliyor bu ne anlama geliyor yeni DLC mi yoksa bir şeyler mi anlatmak istiyor ya da final ile ilgili bir şey midir? Linki koyuyorum göz atabilirsiniz.
Bir de nibles çıkıyor ortaya kayboluyor sonra bunu çözmekten başım ağrıdı.
Cyberpunk 2077'de bir sürü Easter Egg var. Bunların hepsini anlamlandırmaya çalışmak saçma bana kalırsa. Normalde Phantom Liberty DLC'sinde de böyle bir telefon vardı. Hatta bayağı güzel şarkılar da çalıyor. :)
Cyberpunk 2077'de bir sürü Easter Egg var. Bunların hepsini anlamlandırmaya çalışmak saçma bana kalırsa. Normalde Phantom Liberty DLC'sinde de böyle bir telefon vardı. Hatta bayağı güzel şarkılar da çalıyor. :)
Cyberpunk 2077'de bir sürü easter egg var. Bunların hepsini anlamlandırmaya çalışmak saçma bana kalırsa. Normalde Phantom liberty DLC'sinde de böyle bir telefon vardı. Hatta bayağı güzel şarkılar da çalıyor:)
Bu telefon yerine her numaraya girdim fakat aynı değişimiyor zaten secret dediğim 2.11 ile gelmesi normal yere geldi DLC'ye özel gelse hadi neyse derim de ilginç.
Evet ekliyorlar da şimdi System reboot derken bir şeyler yüklüyor sonrasında kedi ortaya çıkıyor (nibless) gidiyor bu bence final ile alakalı bir şey olabilir çünkü denerken bir şeyler (ağ sistemleri v.b)yüklüyor.
@proyic Yani oyunda bir sürü farklı son vardı. Sona gönderme yapmak yerine şu daha iyi gibi: Takemura ile konuşurken bir şans kedisinden bahsediyordu tepede. Onunla ilgili olabilir.
@proyic yani oyunda bir sürü farklı son vardı. Sona gönderme yapmak yerine şu daha iyi gibi: Takemura ile konuşurken bir şans kedisinden bahsediyordu tepede. Onunla ilgili olabilir.
Bu kedi johnny görebiliyor galiba düşerken aşağıya baktıda, bilemedim şimdi sonlarda ruhbiçer yaparken System reboot diyordu bu telefonda da böyle diyor yine de normal bir easter egg olabilir çok takılmamak lazım yani kalsın ileride çıkar zaten bir yeri açıyorsa.