Oyunun ID kodlarında polis araçları yok spawn edemiyorum. Araştırdım nasıl yapılacağını da bulamadım. İlla gidip çalmam mı gerekiyor her seferinde? Bir modu, çözümü yok mu acaba?
Oyunun ID kodlarında polis araçları yok spawn edemiyorum. Araştırdım nasıl yapılacağını da bulamadım. İlla gidip çalmam mı gerekiyor her seferinde? Bir modu, çözümü yok mu acaba?
Modlamak için hocam bir takım siren ve kaplama denemelerim varda her seferinde çalmak işimi zorlaştırıyor. Wolvenkit üzerinden araç modluyorum normalde ID oluşturup spawn edebiliyorsunuz fakat oyundaki polis araçlarının ID'leri yok oluşturmama izin vermiyor spawn modu gibi bir menude bulamadım açıkçası zaman kaybı oluyor.
Bu modla en sonki kayıt dosyasını düzenleyip sahip olduğun arabalar listesine oyundaki farklı arabaları ekleyebilirsin, polis arabası da bunlardan biri olmalı.
Ya da bu modu indirip AMM panelindeki Yarat modülü ile istediğiniz arabayı yaratabilirsiniz. Bu AMM modu sitede oturum açmayı ister ve ek modlar indirmek gerekiyor.