Cyberpunk 2077’nin 2.13 Yaması, PC’de Yayınlandı: AMD FSR 3 Desteği Eklendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
Hocam test ettim FSR kalite ve fg açık grafikler patates, ha 50 FPS'ten 120-170 FPS'e çıkıyor orası ayrı.

FSR 2.1 Cyberpunk'ta kötü yapılmıştı FSR 3.0 da kötü yapılmış şaşırmadım. NVIDIA partneri olunca böyle oluyor. AMD'nin oyun yapımcılarını sıkıştırıp en güncel sürümleri en iyi şekilde eklemelerini sağlaması gerekiyor. Yoksa bir arpa boyu bile yol alamayacaklar.

AMD'nin AFMF gibi bir teknolojiyi neden çıkarttığını şimdi daha iyi anlamış oldum.

Afmf ile grafikte herhangi bir değişim fark edemedim ve normal olarak 2 katı FPS artışı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki sistemle aynı sayılır. 5600X ve RX 6700.

Resimdeki ayarları yapabilirsiniz. Görüntü kaybı minimum olur.

AMD'nin afmf gibi bir teknolojiyi neden çıkarttığını şimdi daha iyi anlamış oldum.

Afmf ile grafikte herhangi bir değişim fark edemedim ve normal olarak 2 katı FPS değişimi oldu.

En iyisi sürücüden açmak o zaman. FSR görüntüyü Minecraft'ta çeviriyor.

Güzel. 45 FPS falan alıyordum, 1,5-2 kat artar umarım, Starfield'ta olduğu gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ama çok gecikme yapıyor ya. Ne bileyim RSR daha mantıklı geliyor bana. Görüntüde fark hissetmedim fazla ama gecikme fazla olduğu için aldığım FPS'in faydası olmuyor hale AFMF açınca 20 ms kadar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…