Çözüldü Cyberpunk son Sibersayko haritada yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Selam. Hangi saykoda kaldın bilmiyorum ama muhtemelen ana görevlerden gitmen gerekiyor. Hangi ana görev var şu an?

Attığım videoda görev ortasında Panam ile telefon konuşması oluyor. Ben daha Panam ile tanışmadığım için açılmadı büyük ihtimalle. Biraz ilerleyeyim bilgilendiririm.
Selam. Hangi saykoda kaldın bilmiyorum ama muhtemelen ana görevlerden gitmen gerekiyor. Hangi ana görev var şu an?

Attığım videoda görev ortasında Panam ile telefon konuşması oluyor. Ben daha Panam ile tanışmadığım için açılmadı büyük ihtimalle. Biraz ilerleyeyim bilgilendiririm.

Çözüm
Bazı saykolar öyle haritada gözükmez, önce sağda solda gezmeniz lazım ki telefonunuza gelsin falanca yerde vaka var git ilgilen diye.

Ana hikayelerin belli kısmına gelmeden yan görevlerde problem yaşayabilirsiniz. Panam ile tanışmadığınız için Panam'ı arayamazsınız mantıken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…