Arkadaşlar selam. telefonum kırıldı, bu telefonu almak istiyorum. burdan alsam sorun olmaz değil mi?Telefonlarda taksit olmadığından peşin ödeyip sonradan taksitlendirme yapmayı düşünüyorum
Sadece premium bir cihaz olması bile S22 tercih etmek için bir sebep. SoC olarak A55'ten üstün sadece zorlandığı durumlarda biraz ısınabilir, onun dışında kamera paketi olarak'da çok üstün bir cihaz. Tek eksisi bataryası olacaktır eğer batarya problem değilse kesinlikle S22 tercih edin.
Sadece premium bir cihaz olması bile S22 tercih etmek için bir sebep. SoC olarak A55'ten üstün sadece zorlandığı durumlarda biraz ısınabilir, onun dışında kamera paketi olarak'da çok üstün bir cihaz. Tek eksisi bataryası olacaktır eğer batarya problem değilse kesinlikle S22 tercih edin.
S21 ile S22 çok benzer telefonlar değil mi hocam? Benim yaşadığım sorunları isterseniz anlatabilirim. Ayrıca Reddit'te aynılarını yaşayan onlarca kullanıcıyı da bulabilirim. S20FE ile S23 arası bana göre S serisinin hem en yenilikçi hem de en fazla dip gördüğü dönemdir.
Öğrenciyseniz Samsung Eğitim Programı ile birlikte bütçeyi arttırıp S24 FE bakmanızı öneririm. Çok daha komple paket bir model, çıkamazsanız da A55 5G modeli önerebilirim.
Sorunuza gelecek olursak; D&R'daki ürünler orijinal/kapalı kutu ve değişensiz oluyor yani bir sıkıntı çıkmayacaktır.