D&R'dan telefon alınır mı?

ogulcwnn

Uzman
Arkadaşlar selam. telefonum kırıldı, bu telefonu almak istiyorum. burdan alsam sorun olmaz değil mi?Telefonlarda taksit olmadığından peşin ödeyip sonradan taksitlendirme yapmayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
D&R'daki teknolojik ürünler ve parçalar orijinaldir sıkıntı yaşamazsınız. En uygun buradaysa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Sadece premium bir cihaz olması bile S22 tercih etmek için bir sebep. SoC olarak A55'ten üstün sadece zorlandığı durumlarda biraz ısınabilir, onun dışında kamera paketi olarak'da çok üstün bir cihaz. Tek eksisi bataryası olacaktır eğer batarya problem değilse kesinlikle S22 tercih edin.

S21 ile S22 çok benzer telefonlar değil mi hocam? Benim yaşadığım sorunları isterseniz anlatabilirim. Ayrıca Reddit'te aynılarını yaşayan onlarca kullanıcıyı da bulabilirim. S20FE ile S23 arası bana göre S serisinin hem en yenilikçi hem de en fazla dip gördüğü dönemdir.

Biraz ısınmaz, bayağı ısınabilir. S22 eğer sıcaklık kafaya çok takılacaksa alınmaması gereken bir telefon ve pil konusunda da kötü.

Öğrenciyseniz Samsung Eğitim Programı ile birlikte bütçeyi arttırıp S24 FE bakmanızı öneririm. Çok daha komple paket bir model, çıkamazsanız da A55 5G modeli önerebilirim.
Sorunuza gelecek olursak; D&R'daki ürünler orijinal/kapalı kutu ve değişensiz oluyor yani bir sıkıntı çıkmayacaktır.

Biraz ısınmaz, bayağı ısınabilir. S22 eğer sıcaklık kafaya çok takılacaksa alınmaması gereken bir telefon ve pil konusunda da kötü.
S21 ısındığında kılıfla elimi yakıyordu. S22 de çok farklı değil. Fakat cihazı kullanmayıp sırf S yazıyor diye yaptığım yoruma beğenmedim atıyorlar.

Bu daha üstün bir cihaz olduğunu değiştirmez ki çoğu konuda hala üstün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…