D-Smart oyunda 600 ms Ping

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Windows 7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
600ms bi' 400 daha eklesen 1 sn edecek. Normal değil bu. Kabloluda bunu alıyorsan evde ağa bağlı başkaları yüzünden olmalı. Yoksa ISS değiş.

Kablosuzda alıyorum bu Ms'i. Evde bağlı telefonlar var ama sadece WhatsApp tarzı internete çökmeyen uygulamalar kullanılıyor. Dışarıdan birileri kullanıyor gibi geliyor bana ya da D-Smart altyapısı ile ilgili.

Birincisi kablolu kullanman gerek. İkincisi, modem arayüzüne girip baktın mı hiç bağlı cihazlara?
Bakayım hocam.

Birincisi kablolu kullanman gerek. İkincisi, modem arayüzüne girip baktın mı hiç bağlı cihazlara?

Hocam şimdi belli oldu modem şifresi kullanıcı adı admin admin di değiştirilmiş giremiyorum.

Şimdide bu çıktı deli olmamak elde değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-23-03-34-44-752_com.android.chrome.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir TTOFİS, yani Türk Telekom Genel Merkez çalışanı olarak söyleyebileceklerim şunlar:

Kutudan modeme gelen kabloda hasar olabilir, modem arızalı olabilir, ethernet kablosu arızalı olabilir, mahalle ankastre kutusundaki kablonda sorun olabilir veyahut servis sağlayıcısı kısmında networksal problem olabilir, server problemi olabilir.

O yüzden buradan sana kimse yardımcı olamayacak, en iyisi d-smart çm ile görüşmen olacak.

Teşekkür ederim hocam sağ olun.

ADSL kullanıyorsan o yüksek pingden kaçış yok. En kötü ihtimalle VDSL lazım.
Hiç bilmiyorum annemler yaptırmıştı bir şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…