Recep hocam konuyla alakasız ama D-Smart kadar lanet bir internet servisi görmedim. 600 ms alıyorum normal bir oyunda bile. Bunun çözümü var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
600ms bi' 400 daha eklesen 1 sn edecek. Normal değil bu. Kabloluda bunu alıyorsan evde ağa bağlı başkaları yüzünden olmalı. Yoksa ISS değiş.
Bakayım hocam.Birincisi kablolu kullanman gerek. İkincisi, modem arayüzüne girip baktın mı hiç bağlı cihazlara?
Birincisi kablolu kullanman gerek. İkincisi, modem arayüzüne girip baktın mı hiç bağlı cihazlara?
Birincisi kablolu kullanman gerek. İkincisi, modem arayüzüne girip baktın mı hiç bağlı cihazlara?
Eski bir ttofis, yani Türk Telekom genel merkez çalışanı olarak söyleyebileceklerim şunlar:
Kutudan modeme gelen kabloda hasar olabilir, modem arızalı olabilir, Ethernet kablosu arızalı olabilir, mahalle ankastre kutusundaki kablonda sorun olabilir veyahut servis sağlayıcısı kısmında networksal problem olabilir, server problemi olabilir.
O yüzden buradan sana kimse yardımcı olamayacak, en iyisi D-Smart çm ile görüşmen olacak.
Hiç bilmiyorum annemler yaptırmıştı bir şeyler.ADSL kullanıyorsan o yüksek pingden kaçış yok. En kötü ihtimalle VDSL lazım.
Upload hızı 0.6, 1 mbps civarındaysa %99 ADSL.Teşekkür ederim hocam sağ olun.
Hiç bilmiyorum annemler yaptırmıştı bir şeyler.
Bakayım.