Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 4 Mart 2024 #1 Amacım bu parça için ciddi bir konser hissiyatı verebilmekti sadece. Kulaklıklarınızla dinlerseniz daha iyi bir şekilde deneyimlersiniz.
Amacım bu parça için ciddi bir konser hissiyatı verebilmekti sadece. Kulaklıklarınızla dinlerseniz daha iyi bir şekilde deneyimlersiniz.
KS KS Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 4 Mart 2024 #3 3707 dedi: Çok kötü. Genişletmek için tıkla... Neresi kötü? Ben bu işleri çok bilmem zaten.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 4 Mart 2024 #4 Hocam bence orta olmuş ama konser hissiyatını tam veremiyor 8D müzikler gibi değil daha iyisi olabilir ama bu da iyi.
Hocam bence orta olmuş ama konser hissiyatını tam veremiyor 8D müzikler gibi değil daha iyisi olabilir ama bu da iyi.
KS KS Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 4 Mart 2024 #5 3586 dedi: Hocam bence orta olmuş ama konser hissiyatını tam veremiyor 8D müzikler gibi değil daha iyisi olabilir ama bu da iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam başta 8D olarak atacaktım ama Stereo daha iyi geldi kulağıma. 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu.
3586 dedi: Hocam bence orta olmuş ama konser hissiyatını tam veremiyor 8D müzikler gibi değil daha iyisi olabilir ama bu da iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam başta 8D olarak atacaktım ama Stereo daha iyi geldi kulağıma. 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 4 Mart 2024 #6 Flakko dedi: Hocam başta 8D olarak atacaktım ama Stereo daha iyi geldi kulağıma. 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu. Genişletmek için tıkla... Stereo varken mono seçilmez zaten hocam. Ama sesin sanallaştırması biraz daha arttırılabilir.
Flakko dedi: Hocam başta 8D olarak atacaktım ama Stereo daha iyi geldi kulağıma. 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu. Genişletmek için tıkla... Stereo varken mono seçilmez zaten hocam. Ama sesin sanallaştırması biraz daha arttırılabilir.
sahnelerde Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.178 Makaleler 4 Çözümler 17 Beğeniler 1.064 4 Mart 2024 #7 Flakko dedi: 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu. Genişletmek için tıkla... 8D olayı o değil mi? Tam duyulsa hissiyat vermez herhalde. Ben de çok kötü derim, ama senin mixi sevmediğimden değil daft punk dinlemiyorum ve sevmiyorum. Mixi değil şarkıyı beğenmedim yani, dolaylı yoldan mixide beğenmedim aslında
Flakko dedi: 8D'de bazı ayrıntılar tam duyulamıyordu. Genişletmek için tıkla... 8D olayı o değil mi? Tam duyulsa hissiyat vermez herhalde. Ben de çok kötü derim, ama senin mixi sevmediğimden değil daft punk dinlemiyorum ve sevmiyorum. Mixi değil şarkıyı beğenmedim yani, dolaylı yoldan mixide beğenmedim aslında