gustavo 3 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.158 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.131 Yer Türkiye 21 Şubat 2026 #1 Sosyal medyalara kimlik doğrulama olayından dolayı(anonimliğin yok olması) aklımda böyle bir soru var. Sizce gerekli mi?
Sosyal medyalara kimlik doğrulama olayından dolayı(anonimliğin yok olması) aklımda böyle bir soru var. Sizce gerekli mi?
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 484 21 Şubat 2026 #2 Evet mantıklı. Hatta login infosu da olmasın, düz id versin sana onunla gir. İsteyen kullanıcılar eklesin mailini falan. Mullvad sana bir numara veriyor o kadar. Bıktım her şeyin verisini istemelerinden ya. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2026
Evet mantıklı. Hatta login infosu da olmasın, düz id versin sana onunla gir. İsteyen kullanıcılar eklesin mailini falan. Mullvad sana bir numara veriyor o kadar. Bıktım her şeyin verisini istemelerinden ya.
Andrea Kimi Antonelli 71 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.041 Çözümler 3 Beğeniler 509 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 21 Şubat 2026 #3 gustavo dedi: Sosyal medyalara kimlik doğrulama olayından dolayı(anonimliğin yok olması) aklımda böyle bir soru var. Sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Yaaani pek emin olamadım kağıt üstünde güzel fikir ama pratikte nasıl olur bilemem.
gustavo dedi: Sosyal medyalara kimlik doğrulama olayından dolayı(anonimliğin yok olması) aklımda böyle bir soru var. Sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Yaaani pek emin olamadım kağıt üstünde güzel fikir ama pratikte nasıl olur bilemem.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 484 21 Şubat 2026 #4 Andrea Kimi Antonelli dedi: Yaaani pek emin olamadım kağıt üstünde güzel fikir ama pratikte nasıl olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Pratikte soyle olur, millet bunu yasadisi isler icin kullanir. Ama gercekten sart artik. Bir siteye kayit olmak icin mail vermem yetmiyormus gibi biyometrik veri de veriyorum.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Yaaani pek emin olamadım kağıt üstünde güzel fikir ama pratikte nasıl olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Pratikte soyle olur, millet bunu yasadisi isler icin kullanir. Ama gercekten sart artik. Bir siteye kayit olmak icin mail vermem yetmiyormus gibi biyometrik veri de veriyorum.
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 21 Şubat 2026 #5 Devletler için hiçbir zaman anonim değilsin, bunun dışındakiler insanların umurunda değildir herhalde zaten.
Devletler için hiçbir zaman anonim değilsin, bunun dışındakiler insanların umurunda değildir herhalde zaten.