Çözüldü Daha 17'nin 1. bölümünde Hakan Teoman'a ne diyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vaper06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
  • Etiketler Etiketler
    bölüm
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vaper06

Başarılı

Bu kısımda ne diyor? Tam anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni gebertirim diyor. Tam anlamadım ama bulacağım.

Bir daha benim sözümden çıkarsan seni gebertirim diyor.

Teoman azarlıyordu, azarladıktan birkaç dakika sonra bunu diyor. Bana "birine dersen seni gebertirim" diyor gibi geldi. Ya da "birine deme seni gebertirim" diyor.

Teoman azarlıyordu, azarladıktan birkaç dakika sonra bunu diyor. Bana "birine dersen seni gebertirim" diyor gibi geldi. Ya da "birine deme seni gebertirim" diyor.

Bölümün ses dosyalarını inceledim; en temiz bir şekilde elde edebildiğim ses oydu ki dizi ile alakam yok, fakat anlattığınız senaryoya bakılırsa yazdığımı demesi gayet makul.

Bölümün ses dosyalarını inceledim; en temiz bir şekilde elde edebildiğim ses oydu ki dizi ile alakam yok, fakat anlattığınız senaryoya bakılırsa yazdığımı demesi gayet makul.
Hocam kusura bakmayın, bu kadar detaylı incelediğinizi bilmiyordum. Teşekkür ederim.

Dizinin seyrini değiştirecek kadar önemli mi dediği şey? Değil. Takmayın hocam bu kadar.

Dizinin seyrini değiştirecek kadar önemli mi dediği şey? Değil. Takmayın hocam bu kadar.
O kısımdan sonra önemli bir olay dönüyor spoiler olmasın diye paylaşmadım. Ama dediğiniz şey gereksiz çoğu olaylar için doğru.

Son düzenleme:
Ayrıca YouTube videolarında falan çoğu kişi bu kısımda "ne dedi?" Diye çoğu kişi yorum yapmış ama cevaplayan olmamış o yüzden konuyu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…