Merhaba şu an sahip olduğum laptop dahili ekran kartına sahip. Steam'de satılan Lossless Scaling'i alsam onunla oyunlardaki FPS değerlerimi arttırabilir miyim? Yani mesela bir oyundan en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum ve bu değer 60'a kadar çıkabilir mi? Yoksa program işe yaramaz mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam bu program sizin donanımlarınızı etkilemiyor. Sadece araya kare oluşturuyor. Bu sayede FPS artıyor. En az 30FPS almanız lazım doğru düzgün kullanabilmeniz için.30 FPS altı değerler alırsam yine de iki katı artış olmaz mı? Yani mesela 20 FPS alıyorum dedim programı açtım FPS bir anda 40'a 50'ye çıktı. Yine öyle absürt fazla sayılar beklemiyorum ama 1.5-2 kat fark fena olmaz düşük FPS için.
Hocam eğer stabil 30FPS ise çıkarabilirsiniz. İsterseniz alıp bir deneyin. Olmazsa iade edersiniz.Merhaba şu an sahip olduğum laptop dahili ekran kartına sahip. Steam'de satılan Lossless Scaling'i alsam onunla oyunlardaki FPS değerlerimi arttırabilir miyim? Yani mesela bir oyundan en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum ve bu değer 60'a kadar çıkabilir mi? Yoksa program işe yaramaz mı?
Hocam eğer stabil 30FPS ise çıkarabilirsiniz. İsterseniz alıp bir deneyin. Olmazsa iade edersiniz.
30 FPS altı değerler alırsam yine de iki katı artış olmaz mı? Yani mesela 20 FPS alıyorum dedim programı açtım FPS bir anda 40'a 50'ye çıktı. Yine öyle absürt fazla sayılar beklemiyorum ama 1.5-2 kat fark fena olmaz düşük FPS için.
Hocam bu program sizin donanımlarınızı etkilemiyor. Sadece araya kare oluşturuyor. Bu sayede FPS artıyor. En az 30FPS almanız lazım doğru düzgün kullanabilmeniz için.30 FPS altı değerler alırsam yine de iki katı artış olmaz mı? Yani mesela 20 FPS alıyorum dedim programı açtım FPS bir anda 40'a 50'ye çıktı. Yine öyle absürt fazla sayılar beklemiyorum ama 1.5-2 kat fark fena olmaz düşük FPS için.
Super Mario
Başarılı
FPS'i kare ekleyerek katliyor. En azindan biraz daha "smooth" bir deneyim sunar, ama carpani ne kadar arttirirsaniz lag da bi o kadar artiyor. Tam olarak aslinda dusuk FPS alan sistemlerde, mucize degil ama bir nebze de olsa ise yariyor. Carpani 2 olarak kullanabilirsiniz.
FPS'i kare ekleyerek katliyor. En azindan biraz daha "smooth" bir deneyim sunar ama carpani ne kadar arttirirsaniz lag da bir o kadar artiyor. Tam olarak aslinda dusuk FPS alan sistemlerde, mucize degil ama bir nebze de olsa ise yariyor.
Hocam Yiğit hocam etki edebilmesi için minimum 30 FPS almanız lazım dedi normalde. Bu gerekli mi? Daha altlarını alsamda katlar mı?
Super Mario
Başarılı
Yani benim bildigim FSR x2 olarak kullanildiginda kare ekleyerek FPS'i 2'ye katliyor. Zaten 5-10 FPS aliyorsaniz bir mucize beklemeyin. Ben de 20-30 FPS aldiginizi dusunerek yazmistim.
Isterseniz alip deneyin, beklediginiz performansi alamazsaniz iade edersiniz.
Isterseniz alip deneyin, beklediginiz performansi alamazsaniz iade edersiniz.
Yani benim bildigim FSR X2 olarak kullanildiginda kare ekleyerek FPS'i 2'ye katliyor. Zaten 5-10 FPS aliyorsaniz bir mucize beklemeyin. Ben de 30 FPS aldiginizi dusunerek yazmistim.
5-10 FPS değil de genelde 15-30 FPS aralığında takılıyor ekran kartı odaklı oyunlarda.
Super Mario
Başarılı
Yani bi tik daha "smooth" oynarsiniz o zaman bununla. Dedigim gibi; isterseniz alin, beklediginiz performansi gormezseniz iade edersiniz.5-10 FPS değil de genelde 15-30 FPS aralığında takılıyor ekran kartı odaklı oyunlarda.
erdym
Üstün
5-10 FPS değil de genelde 15-30 FPS aralığında takılıyor ekran kartı odaklı oyunlarda.
Ben 30 FPS aldığım bir oyunda 70'e çıkabiliyordum ek olarak 15'e falan drop yediğimde FPS 30-45'lerde oluyordu.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-