Dahili ONT bulunan SOL modem nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onurksc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    superonline
Dedikleriniz harfiyen yaptım hiçbir sıkıntı yok fakat tek sıkıntı type yerini text yaptığımda sensitive data replaced böyle diyor sanırım fixlenmiş veya ben mi yanlış yapıyorum.
Dilerseniz TeamViewer ile bağlanabilirim bilgisayarınıza, bir de öyle deneriz.

Bilgilendirme

Yeni dağıtılan HG8245x6 modemlerde HASH ile şifre alma yöntemi FIX yemiş. Şifre almak için ONT cihazını bekleyeceğiz.
9-9.30 gibi modem ve ONT elimde olacak, müsait misiniz o saatler arasında?

Bilgilendirme

Yeni dağıtılan HG8245x6 modemlerde HASH ile şifre alma yöntemi FIX yemiş. Şifre almak için ONT cihazını bekleyeceğiz.
Modem ve ONT elime ulaştı, ne zaman müsaitseniz ben bekliyorum.

Bilgilendirme

Modem ve ONT geldi her şeyi taktım, arayüzden modemi fabrika ayarlarına getirdim fakat ne yaptıysam internet ışığı sürekli yanıp sönüyor ve internete girmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız SoL modem hattınızda çalışmaz, yeni bir Router almanız gerekiyor. Sizin işinize yarayacak olan şey ONT cihazı.

Bahsi geçen konudaki yönergeleri izleyin ve şifrenizi alın. Ardından internet üzerinden kendinize uygun bir fiber Router alın. Keenetic cihazları tavsiye ederim.

İnternet olmasa bile kırabilirim değil mi şifreyi?

KN-3811 bir de bu ürün tavsiye edildi ama bundan daha kaliteli bir ürünü var mı Keenetic'in?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet olmasa bile kırabilirim değil mi şifreyi?

KN-3811 bir de bu ürün tavsiye edildi ama bundan daha kaliteli bir ürünü var mı Keenetic'in?
İnternete ihtiyacınız yok. ONT'yi doğrudan bilgisayarınıza kablo ile bağlamanız gerekiyor sadece. Bu işlem de işe yaramazsa bir yöntem daha var ancak o çoğu zaman işe yaramıyor. Bundan 6 ay önce bu işe karar verseydiniz daha kolay olabilirdi. Router olarak bu kadar uçmanıza gerek yok.

Tamamdır ONT'den bilgisayara direkt ethernet kablosu çekip deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…