Bütçe
3000 TL civarı verebilirim.
Hocam o bütçelerde 2.ele yönelmek daha doğru olmaz mı?
Adana'da adam akıllı 2. el monitör de yok ki. Kargoyla 2. el monitöre hiç girişmek istemiyorum aslında, sıfır olursa çok daha iyi olur. Parolapara, İyzico gibi cashback sağlayan uygulamalar ile bir şekilde almayı düşünüyorum.

Hocam merhabalar.

Hangisini satın aldınız bende dahua ve ktc arasında kaldım. Dahua daha uygun ve kutudan DP kablosu çıkıyor ve ülkede güvenlik kamerası markası olarak daha çok biliniyor. Ktc ise hdr 10 olması, 180hz vermesi, 24.5 inç olması artı özellik. Ama ktc de kutuda hdmı port çıkıyor. DP kablosu olsaydı ktc yi düşünmeden secebilirdim. 2500 bandına ikinci elde dahi monitör bulunmuyor hocam. İş görsün ya da ikinci monitör olarak derseniz 2500 e dahua alınabilir. Bu arada parolapara da Trendyoldan alışveriş yapsam cashback olur mu?

Son düzenleme:
Hocam merhabalar.

Hangisini satın aldınız bende dahua ve ktc arasında kaldım.
Henüz satın almadım, babam yurtdışında. O dönünce ondan borç alıp siparişi vereceğim.

Dahua daha uygun ve kutudan DP kablosu çıkıyor ve ülkede güvenlik kamerası markası olarak daha çok biliniyor.
Aslında bu sebepler beni çok cezbetti, Dahua'nın bilinirliği ve kutu içeriği. Ayrıca birkaç kaynak bulabildim ve pek de kötü yorumlar yapılmamış, genelde "iyi bir giriş seviye monitör" olduğu söylenmiş. -zaten 2500 TL'ye üst düzey bir şey beklemek saçmalık olurdu.-

İş görsün ya da ikinci monitör olarak derseniz 2500 e dahua alınabilir.
İşimi görsün yeter, her şekilde şuanki VGA monitörümden iyidir. Durduk yere ekran karıncalanıyor, morlaşıyor ve renkler bozuluyor; bıktım artık bu monitörden. Bu sebeple ucuz yollu bir monitör arıyordum Dahua'yı gördüm ve İyzico ile bayağı uyguna geliyor :)

Bu arada parolapara da Trendyoldan alışveriş yapsam cashback olur mu?
Parolapara'yı hiç bilmiyorum hocam, dün sıcak fırsatlarda konu açmışlardı oradan gördüm ben de.

Trendyol kartla da 500 TL veriyormus. Trendyolda bir tık daha ucuz dahua. Ben dahua nin menüsunu çok beğenmedim. Ktc nin baya güzel yapılmış valla kararsızım hocam. Aslında MSI MAG 256f 4899 TL di n11 de kaçırdım. 10 bit lik ekranı vardı. Herkes de baya övüyor cihazı.

Markaya güvenemedim hocam ya https://app.hb.biz/fYtLai9CcEVL akımda bu var ama arada da 1K fiyat var neredeyse, ölü piksel ghosting vs testlerini yaptınız mı?

Adana'da adam akıllı 2. el monitör de yok ki. Kargoyla 2. el monitöre hiç girişmek istemiyorum aslında, sıfır olursa çok daha iyi olur. Parolapara, İyzico gibi cashback sağlayan uygulamalar ile bir şekilde almayı düşünüyorum.
ben de adanadayım dediğiniz gibi 2. elde gram umut yok anca kargo ile halledilir o da zor iş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghosting ve ölü piksel testleri yaptım sorun yok, benim gibi bi tık cimri biriyseniz çok para vermek istemiyorsanız alabilirsiniz, benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Açıkçası 3k civarına monitör isteyen varsa bunu öneririm.