nnomad 53 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 868 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 735 18 Mayıs 2026 #11 shiedae3 dedi: @nnomad, Gemini de ağır konuştu ya. Eki Görüntüle 250376 Genişletmek için tıkla... Doğru söylemiş hocam maalesef. İki ayrı abonelik maalesef tek bir faturaya düşmüyor. İkisinide ayrı ödeyeceksiniz .
shiedae3 dedi: @nnomad, Gemini de ağır konuştu ya. Eki Görüntüle 250376 Genişletmek için tıkla... Doğru söylemiş hocam maalesef. İki ayrı abonelik maalesef tek bir faturaya düşmüyor. İkisinide ayrı ödeyeceksiniz .
KS KS shiedae3 53 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.792 Çözümler 3 Beğeniler 1.707 18 Mayıs 2026 #12 nnomad dedi: Doğru söylemiş hocam maalesef. İki ayrı abonelik maalesef tek bir faturaya düşmüyor. İkisini de ayrı ödeyeceksiniz . Genişletmek için tıkla... Yani öyle bir ihtiyacım yok aslında. Belli mi olur lazım olur iyi olmuş orada kalması normalde kalmasın diye kabloyu alın diyecektim.
nnomad dedi: Doğru söylemiş hocam maalesef. İki ayrı abonelik maalesef tek bir faturaya düşmüyor. İkisini de ayrı ödeyeceksiniz . Genişletmek için tıkla... Yani öyle bir ihtiyacım yok aslında. Belli mi olur lazım olur iyi olmuş orada kalması normalde kalmasın diye kabloyu alın diyecektim.
nnomad 53 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 868 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 735 18 Mayıs 2026 #13 shiedae3 dedi: Yani öyle bir ihtiyacım yok aslında. Belli mi olur lazım olur iyi olmuş orada kalması normalde kalmasın diye kabloyu alın diyecektim. Genişletmek için tıkla... Uğraşmamışlar hocam. Lokal ISS zaten sevmezler uğraşmayı.
shiedae3 dedi: Yani öyle bir ihtiyacım yok aslında. Belli mi olur lazım olur iyi olmuş orada kalması normalde kalmasın diye kabloyu alın diyecektim. Genişletmek için tıkla... Uğraşmamışlar hocam. Lokal ISS zaten sevmezler uğraşmayı.
KS KS shiedae3 53 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.792 Çözümler 3 Beğeniler 1.707 18 Mayıs 2026 #14 nnomad dedi: Uğraşmamışlar hocam. Lokal ISS zaten sevmezler uğraşmayı. Genişletmek için tıkla... Uğraştırıcı bir firma vallahi Allah hepimizi GigaFiber'le kutsasın.
nnomad dedi: Uğraşmamışlar hocam. Lokal ISS zaten sevmezler uğraşmayı. Genişletmek için tıkla... Uğraştırıcı bir firma vallahi Allah hepimizi GigaFiber'le kutsasın.