Forest6

Gelişen
Markasını söylemeyeyim bir damacana su kullanıyoruz ve başka alternatif var lakin o da çok farklı değil. Neyse bu damacana suları evde su şişelerine koyduğumda ve su şişelerini ışığa tuttuğumda ara ara küçük küçük iplik gibi şeyler görüyorum. Kıl değil ama iplik gibi şeyler ve bir çözüm de bulamıyorum.

Ev kira olduğu için tesisat ve su arıtma gibi şeyler kullanamayız. Şöyle bir alet var mı acaba? Sebil aletler var ya böyle bir şey alsam ve damacanayı üstüne koysam, evde herhangi bir yere montaj yapmaya gerek kalmadan direkt olarak sebil içerisinde damacanadan çıkan o iplik gibi şeyleri filtreleyerek su verse, var mı böyle bir şey?

Kendinden arıtmalı su sebilleri var fakat pahalılar ve damacana ile çalışıyorlar mı bilmiyorum. Arıtmalı sürahi alabilirsiniz aslında. Aşağıdaki ürün iyi gibi fakat filtresi ne kadar dayanıyor ve fiyatı ne kadar bakmak lazım. Gerçi bu şekilde sanırım damacana da almaya gerek kamayabilir.

Son düzenleme:
Kendinden arıtmalı su sebilleri var fakat pahalılar ve damacana ile çalışıyorlar mı bilmiyorum. Arıtmalı sürahi alabilirsiniz aslında. Aşağıdaki ürün iyi gibi fakat filtresi ne kadar dayanıyor ve fiyatı ne kadar bakmak lazım. Gerçi bu şekilde sanırım damacana da almaya gerek kamayabilir.

Tamamdır hocam bu tarz şeyleri araştırayım o zaman teşekkürler.