Dar alan için kasa önerisi

30797

Becerikli
Arkadaşlar günaydın. Anlatmam zor olacağı icin fotoğraf yükledim.

Masam görselde görüldüğü üzere ufak 90x60 cm. Yeni taşındığım ve baska bir alanım olmaması kaynaklı masayı büyütme imkanım yok. Kasa toplamak istiyorum ama alanım kısıtlı oldugu icin büyük kasalar sığmıyor. Aşağıya mATX kasa sığar. Ama ben de ebat olarak büyük biriyim hareket alanını kısıtlar mi diye düşünüyorum. Nasıl bir kasa alabilirim? Ne yapmami onerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rafı söküp sağa masanın dışına taksan daha iyi değil mi? Kapıya engel oluyorsa sola masa ile aynı hizzada olacak şekilde tak.

Rafı söküp sağa masanın dışına taksan daha iyi değil mi? Kapıya engel oluyorsa sola masa ile aynı hizzada olacak şekilde tak.

Rafı sökmekten kasıt hocam masanın 2. katı mi aşağıdaki mi, aşağıdaki ise hareketli o zaten sabit degil ayri parca.

Rafı sökmekten kasıt hocam masanın 2. katı mi aşağıdaki mi, aşağıdaki ise hareketli o zaten sabit degil ayri parca.
Sağ alttaki kasa koyma yerinden bahsediyorum, ayrı parçaysa direkt kenarı al niye alanını daraltıyorsun.

Sağ alttaki kasa koyma yerinden bahsediyorum, ayrı parçaysa direkt kenarı al niye alanını daraltıyorsun.

Aslinda masaya paralel sekilde aşağıya koymayı dusundum ama acip kapatması zor olur diye şu anki pozisyon mantikli gibi geldi. Ama bu sekilde de alayım bayağı daralıyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…