Torukojin Kaneki 4 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.596 Çözümler 2 Beğeniler 743 Yer Manisa 4 Temmuz 2026 #1 Şarjım bitti, şarja taktım. Şarj olmuyor. Şu an kablosunu takıp çıkardım. Restart attım PC'ye. Hâlâ şarj olmuyor, ne yapmalıyım?
Şarjım bitti, şarja taktım. Şarj olmuyor. Şu an kablosunu takıp çıkardım. Restart attım PC'ye. Hâlâ şarj olmuyor, ne yapmalıyım?
Rhodes 93 Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.359 Çözümler 169 Beğeniler 13.802 Yer United Kingdom 4 Temmuz 2026 #2 Kablo bozulmus olabilir mi? Farkli kabloyla deneyin bi'.
PCuzmani Çalışkan Katılım 15 Haziran 2026 Mesajlar 63 Beğeniler 30 4 Temmuz 2026 #3 Kablo prie takılı mı? Tamam bu şakaydı kablo bozuk olabilir başkasıyla dene yine olmuyorsa bataryayı sokup elektrik ile kullanmaya mahkumsun.
Kablo prie takılı mı? Tamam bu şakaydı kablo bozuk olabilir başkasıyla dene yine olmuyorsa bataryayı sokup elektrik ile kullanmaya mahkumsun.
KS KS Torukojin Kaneki 4 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.596 Çözümler 2 Beğeniler 743 Yer Manisa 6 Temmuz 2026 #4 Rhodes dedi: Kablo bozulmus olabilir mi? Farkli kabloyla deneyin bi'. Genişletmek için tıkla... PCuzmani dedi: Kablo prie takılı mı? Tamam bu şakaydı kablo bozuk olabilir başkasıyla dene yine olmuyorsa bataryayı sokup elektrik ile kullanmaya mahkumsun. Genişletmek için tıkla... Araştırdım tak çıkar yapmıştım olmadı. Araştırıp baktığımda sol tık, sağ tık, scroll tuşuna basılı tutunca restart attı mouse. Sonra düzeldi.
Rhodes dedi: Kablo bozulmus olabilir mi? Farkli kabloyla deneyin bi'. Genişletmek için tıkla... PCuzmani dedi: Kablo prie takılı mı? Tamam bu şakaydı kablo bozuk olabilir başkasıyla dene yine olmuyorsa bataryayı sokup elektrik ile kullanmaya mahkumsun. Genişletmek için tıkla... Araştırdım tak çıkar yapmıştım olmadı. Araştırıp baktığımda sol tık, sağ tık, scroll tuşuna basılı tutunca restart attı mouse. Sonra düzeldi.
PCuzmani Çalışkan Katılım 15 Haziran 2026 Mesajlar 63 Beğeniler 30 6 Temmuz 2026 #5 Torukojin Kaneki dedi: Araştırdım tak çıkar yapmıştım olmadı. Araştırıp baktığımda sol tık, sağ tık, scroll tuşuna basılı tutunca restart attı mouse. Sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Konuyu kendin çözdün tebrikler!
Torukojin Kaneki dedi: Araştırdım tak çıkar yapmıştım olmadı. Araştırıp baktığımda sol tık, sağ tık, scroll tuşuna basılı tutunca restart attı mouse. Sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Konuyu kendin çözdün tebrikler!