Anlamsız bir problem yaşıyorum. Switch’i, çalışan diğer tuşlarla değiştirdim ama sorun düzelmedi. Kablolu bağladım, yine düzelmedi. Başka bir klavye taktığımda sorunsuz çalışıyor, bu yüzden Windows kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Klavyenin uygulamasına baktım, kapatıp açma gibi bir ayar var mı diye kontrol ettim ama böyle bir seçenek yoktu. Daha önce sorunsuz çalışıyordu, bu problemi dün fark ettim. Benzer bir sorun yaşayıp çözen ya da problemin kaynağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?FN+del dener misin? Benim Dareu'da da bazen öyle oluyor.
İşe yaramıyor maalesef.FN+del dener misin? Benim Dareu'da da bazen öyle oluyor.
Muhtemelen switch altındaki bağlantı kısmında sıkıntı var yani mekanik bir arıza yaşıyorum. Bu marka klavye alacak arkadaşlar bu durumu eksi bir durum olarak göz önünde bulundurabilir.
Son düzenleme:
Normalde sorunsuz klavye. Dareu'nun kronik klavyesi yok denilebilir. Size denk gelmiş.İşe yaramıyor maalesef.
Muhtemelen switch altındaki bağlantı kısmında sıkıntı var yani mekanik bir arıza yaşıyorum. Bu marka klavye alacak arkadaşlar bu durumu eksi bir durum olarak göz önünde bulundurabilir.
Evet aylar sonra geçenlerde redditte denk geldiğim yorumdan sonra birkaç araştırma daha yaparak ulaştığım bir bilgi için böyle bir başlık açtığımı hatırladım ve konuya yazma gereği hissettim. Dareu markasında bu sorun kronikmiş markanın adını görenler yedek switchleri hazırlayın tarzı yorumlar yapmış.Normalde sorunsuz klavye. Dareu'nun kronik klavyesi yok denilebilir. Size denk gelmiş.