Selam dostalar, bazı üyelerin de bilindiği üzere yakın bir arkadaşıma sistem topladık. Bütçemiz kısıtlı olduğundan kasa ve güç kaynağını Dark marka olarak beraber aldık, kaliteli 600W PSU ve uygun fiyatlı RGB kasalar ₺3.500 civarına geliyordu, biz de mecbur 2.500 TL'ye Dark 600W güç kaynaklı kasa aldık.
1ST Player Trilobite T5 650 W 80+ ARGB 4X12CM Fanlı mATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
1ST Player Trilobite T5 650 W 80+ ARGB 4X12CM Fanlı mATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bir de bu PSU'yu 600W diye satıyorlar... 12V kanalına bak, 200W'lık kayıp söz konusu. Kağıt üstünde besler lakin ''600W PSU kullanıyorum'' deyip de ileride ekran kartı yükseltmesi falan yapma derim.
Bir de bu PSU'yu 600W diye satıyorlar... 12v kanalına bak, 200W'lık kayıp söz konusu. Kağıt üstünde besler lakin "600W PSU kullanıyorum" deyip de ileride ekran kartı yükseltmesi falan yapma derim.
Psu diyip geçmemek lazım bende kasayla gelen 600 watt foem marka dandik bi psu vardı yeni kartı (gigabtye rx 7600) takınca yükte restart atmaya kapatmaya başladı pc yi.. Söküp baktığımda garantisi 2019 da bitmiş olduğunu gördüm.. Gittim araştırdım highpower element revo 850 wattlığı aldım ilerisi için yeter diyip, kapanma restart crash gibi şeylerden kurtuldum resmen.. 12v kanalında yüksek amper gerek oluyor buna dikkat edilmeli
PSU deyip geçmemek lazım bende kasayla gelen 600 watt FOEM marka dandik bir PSU vardı yeni kartı (gigabtye RX 7600) takınca yükte restart atmaya kapatmaya başladı PC'yi. Söküp baktığımda garantisi 2019 da bitmiş olduğunu gördüm. Gittim araştırdım High Power element Revo 850 wattlığı aldım ilerisi için yeter deyip, kapanma restart crash gibi şeylerden kurtuldum resmen. 12v kanalında yüksek amper gerek oluyor buna dikkat edilmeli.