Oyunda Curse-rotted Greatwood adlı bossu kestiğim yerdeyim. Knight oynuyorum. Kılıçlardan birini seçip +1 şeklinde düzenli yükselteceğim. Diğer kılıçları eleyip 2 kılıç arasında kaldım. (Long Sword vs. Deep Battle Axe). İkisini de sevdim. Sizce hangisinden devam edersem kazançlı olur?
Deep Battle axe bence oyunun orta aşamalarına kadar rahatlıkla taşır. Oyunun ilerleyen aşamalarında lightning gem basıp oyunu biterebilirisin. Boosların zayıf yönlerinde lightning hasarının fazlalaşma durumuna göre gem i basıp devam edersin.
İki kılıçta farklı statlar üzerinden scale alıyor dexterity Build kasacağım diyorsanız long sword strength kasacağım diyorsanız Deep Battle axe alabilirsiniz.
Deep Battle Axe olarak karar verdim. Dark hasar çok hoşuma gitti.
Ludleth'de Hollowslayer'ı da gördüm ama şimdilik dursun. Upgrade sistemi tam kafamda otursun bakalım.
Claymore ve Fume Knight Ultra Greatswordu kullanmanı öneririm. Duruma göre aralarında geçiş yaparsın. Ayrıca deep protection, lightning blade gibi büyülerinde bayağı yardımı olur. Resin kullanmak silaha elektrik dark vs basmaktan daha doğru tercih olur.
Claymore ve Fume Knight Ultra Greatswordu kullanmanı öneririm. Duruma göre aralarında geçiş yaparsın. Ayrıca deep protection, lightning blade gibi büyülerinde bayağı yardımı olur. Resin kullanmak silaha elektrik dark vs basmaktan daha doğru tercih olur.
Fume Knight Ultra kadar büyük bir silah kullanmak istemiyorum hocam ama Claymore düşünmüştüm.
Öneriler arasında Lothric Knight Sword baya hoşuma gitti.
Fume Knight Ultra kadar büyük bir silah kullanmak istemiyorum hocam ama Claymore düşünmüştüm.
Öneriler arasında Lothric Knight Sword baya hoşuma gitti.
Oyunun en iyi DEX straight swordu, menzili diğer straight swordlardan daha uzun ve DEXten S ile scale alıyor (+10 sharp infused). Üstüne bir de kritik hasarı %110.
Muazzam bir silah LKS, özellikle PvE için. Lothric askerlerinin zırh setini de düşürüp cosplay yaparsanız tadından yenmez.