Dark Souls III ne zaman indirime girer?

Kacikkar

Becerikli
Merhaba, Yaz indirimlerinde Dark Souls III almayı planlıyordum fakat indirime girmedi. Ben de uzun bir süre indirime girmeyecekse Lies of P düşünüyorum. Sizce ne zaman indirime girebilir?

https://steamdb.info/app/374320/ burada 3 ayda bir indirime girdiği görünüyor. Ağustos'da indirime girme ihtimali var.
Lies of P aldım Dark Souls 3 indirime giresiye kadar. İyi mi yaptım bilmiyorum 21 dolar az para sayılmaz. Dark Souls 3 bile 20 dolar'a iniyor.

Oyun kötü de değil aslında fakat sonraki aya indirime girerlerse param birikir ve Dark Souls'u seri halinde hepsini de alabilirim düşüncesi var. İade etmezsem de sadece 3. oyunu alırım.

Son düzenleme:
Lies of P aldım Dark Souls 3 indirime giresiye kadar. İyi mi yaptım bilmiyorum 21 dolar az para sayılmaz. Dark Souls 3 bile 20 dolar'a iniyor.

Oyun kötü de değil aslında fakat sonraki aya indirime girerlerse param birikir ve Dark Souls'u seri halinde hepsini de alabilirim düşüncesi var. İade etmezsem de sadece 3. oyunu alırım.

Lies of P de güzel seçim. DS3 indirime girene kadar aşırı saracaktır bence seni.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt