Epeydir indirimlerini bekliyordum bu serinin. Bildiğiniz üzere FromSoftware nadir indirim yapar. Bekleyen varsa diye konusunu açmak istedim. Souls-like türüne ilgiliniz varsa mutlaka alıp oynayın derim. Türün mihenk taşıdır.
20 dolar olan 10 yıllık oyun. Yeniden oynanabilirliği en yüksek oyunlar genelde souls oyunları oluyor. Türü seven parasını her türlü çıkartır merak etmeyin. Oyunu hesabında isteyen verip alsın, istemeyen farklı yöntemlerle de indirebilir.
20 dolar olan 10 yıllık oyun. Yeniden oynanabilirliği en yüksek oyunlar genelde souls oyunları oluyor. Türü seven parasını her türlü çıkartır merak etmeyin. Oyunu hesabında isteyen verip alsın, istemeyen farklı yöntemlerle de indirebilir.
Oyunları bitirmedim fakat kabaca hakimim. Sadece birini alacaksan kesinlikle 3. oyun olsun. 1 ve 2 hem eski hem 3 kadar iyi değiller. 3'ün hem bossları hem oynanışı çok daha iyi. Bütçen yetiyorsa DLC'leri de al derim.
Yasaklama vs. olmaz bence korkmayın o konuda. Yaş kısıtlaması gelebilir belki. 18'den büyükseniz o da dert değil. Fakat bu korkuyu bize yaşatmaları bile çok üzücü.