Steam Dark Souls serisi indirimde

2016 yapımlı Dark Souls 3'ün fiyatı Elden Ring ile aynı.

Daha öncesinde DS1 ve 2'yi almıştım ama iade etmiştim bu kadar eski oyunlara bu paraları vermek istemediğimden. Tekrar alıp oynamak istiyorum kararsız kaldım sizce alınır mı? Alırsam bir oyun alırım.

2016 yapımlı Dark Souls 3'ün fiyatı Elden Ring ile aynı.
Her daim öyleydi. Dark Souls Remastered fiyatı falan hala pahalıdır. Nedenini bilmiyorum ama taş gibi oyunlar, orası gerçek.

Dark Souls 1 ve 2 'de co-op var mı?
Vardır.

Daha öncesinde DS1 ve 2'yi almıştım ama iade etmiştim bu kadar eski oyunlara bu paraları vermek istemediğimden. Tekrar alıp oynamak istiyorum kararsız kaldım sizce alınır mı? Alırsam bir oyun alırım.
DS 1 ve DS 2 oynanışı hala güzel oyunlar. Vuruş hissi, düşman yapay zekası, bi dolu içerik falan çok iyi oyunlar. Zaten oyunun tasarımı, modelleri falan da çok iyi. Neye göre derseniz eğer, bu oyunda mekanların birbirine bağlanmasını falan oynuyan taktir ediyor. Birde oyundaki her bölgeler bir tablo gibi aynı, bayağı etkileyici.

İfadeler: 143
@19750, oyunlar taş gibi de fiyatlandırmasının da adamakıllı olmasını beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…